Denní horoskop ŠTÍRA na 23. 4. 2023

Štír 23. 4. 2023

Spojte dnes svou disciplínu a expanzivitu a uvidíte, co se projeví. Soustřeďte se na své investice a domov. Energie tohoto dne je poměrně silná a nelze ji brát na lehkou váhu. Možná nad ní máte mnohem větší kontrolu, než si uvědomujete. Pochopte, že k aktivaci magie dnešního dne musíte být iniciativní vy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pocity jsou díky současnému uspořádání planet na vysoké úrovni. Ačkoli však vy i váš potenciální partner víte, jak na tom jste, neznáte se ještě natolik dobře, abyste mohli říct pravdu o tom, co se mezi vámi zřejmě vyvíjí. Využijte této příležitosti k tomu, abyste se lépe poznali tím, že si vyjdete ven a podniknete něco zábavného. Od tohoto okamžiku se vše začne postupně vyvíjet.

Práce

Dnes začíná čtyřtýdenní trend, ze kterého můžete zcela jistě těžit. Obecně se blížíte k vrcholu své kariéry. Nyní se vám naskytne více příležitostí. Celkově můžete očekávat, že věci poběží hladce.

Peníze

Tento týden je věnován komunikaci a vašemu zaměstnání. Věci se pravděpodobně přestanou hroutit, což vám usnadní práci, ale ovlivní to i vaše peníze. Styděli jste se říct si o to, jakou máte cenu? Najděte příležitost, jak ukázat, jakou hodnotu firmě přinášíte. Pak požádejte o schůzku a předložte své argumenty. Úspěch bude následovat.

Zdraví

Disciplína je něco, co považujete za samozřejmost: nikdy jste neměli problém pochopit, co je třeba udělat, abyste se dostali z bodu A do bodu B. Je však důležité věřit tomu, co jste si předsevzali. Vzhledem k tomu, že máte tak silné disciplinární schopnosti, proč se nevydat směrem, kterým chcete jít? Začněte lehkou automasáží nebo nahřívacím polštářkem přiloženým na krk a ramena nebo na jakoukoli jinou oblast těla, kde se vám ukládá napětí, a nechte jasné myšlení začít proudit.

Přečtěte si také