Denní horoskop ŠTÍRA na 23. 6. 2022

Štír 23. 6. 2022

Štíři, dnes je připraven mimořádný vítr, který naplní vaše plachty, takže se ujistěte, že máte obě ruce na kormidle. Jakým směrem kormidlo nasměrujete, takovým směrem se budete ubírat. Jakmile se dostanete na správný kurz, bude pro vás obtížné změnit svou polohu, proto se ujistěte, že máte správně nastavený kompas. Pokračujte v cestě plnou parou vpřed.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře může znamenat, že je pro vás obtížné cítit se vyrovnaně a učinit rozhodnutí týkající se určitého vztahu, do kterého jste byli zapleteni. Možná potřebujete více svobody, ale zároveň máte rádi pocit, že se máte na koho obrátit v případě potíží. Právě teď by možná bylo lepší nechat vše stranou a dát si pauzu.

Práce

Vaše pracovní tempo bylo v poslední době tak rychlé a zběsilé, že jste možná přeskočili velmi důležitý detail nebo příležitost. To, že včerejšek skončil, neznamená, že nemůžete využít toho, že se k některým jeho cenným myšlenkám a lidem vrátíte.

Peníze

Vesmír naznačuje, že je třeba se věnovat osobnímu vzhledu. Nejvíce jsou ovlivněny vaše osobní a profesní vztahy. Podnikněte konkrétní kroky k obnovení kontaktů se starými známými nebo k prohloubení stávajících profesních přátelství. Následovat budou peníze.

Zdraví

Možná se dnes budete cítit v pokušení odklonit se od cvičení nebo se vydat bláznivým směrem, pokud jde o výběr potravin. Když pocítíte nutkání vzbouřit se proti svým zdravotním návykům, zkuste se ukáznit a využít vyšší sílu. Zeptejte se sami sebe, zda opravdu stojí za to, když na vašem zdraví závisí tak velká část vašeho života, narušovat svůj rozvrh jen proto, že je vaše mysl roztěkaná. Takové chvíle určují naši cestu ke zdraví.

Přečtěte si také