Denní horoskop ŠTÍRA na 23. 8. 2022

Štír 23. 8. 2022

Štíři, možná se s přáteli spontánně rozhodnete podniknout něco dobrodružného, například vyrazit na výlet mimo město. Mohla by to být zábava. Ujistěte se, že jedete někam, kde to jeden z vás docela dobře zná, jinak hrozí mírné nebezpečí, že se ztratíte nebo se dostanete do dopravní zácpy v nesprávný čas. Také se ujistěte, že ostatní vědí, kde jste, aby si nikdo nedělal starosti.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Musíte dnes vylézt ze své ulity a pokusit se se svou situací něco konstruktivního udělat. Tím, že se budete schovávat, se nic nezlepší. Současná nebeská konfigurace přináší skvělou příležitost říct svůj názor, pokud vydržíte být otevření a upřímní. Nesnažte se svému partnerovi nutit pocity viny ani ho neválcujte, protože oba potřebujete umět mluvit od srdce.

Práce

Otevírá se vám příležitost, jak si na pracovišti užít více svobody. Vaše nápady se dobře snoubí s ostatními a vaše okolí respektuje váš inovativní a neomezený přístup. Dostanete se dál, než byste čekali.

Peníze

Pokud jde o práci a peníze, patříte mezi nejchytřejší. Rozumíte fungování vnitřních struktur a umíte dobře plánovat a realizovat investiční plány. Nyní máte podporu vesmíru, abyste hledali partnery pro nový podnik nebo rozšířili síť svých kontaktů v oblasti podnikání. Aspekty poskytují štěstí a nápady. Jen vy víte, kam to nakonec povede.

Zdraví

Emotivní dny nejsou u vás vzácné, ale tento by mohl být jedním z nich. Pokud máte pocit, že vše konkrétní a pevné je mimo dosah, nezoufejte. Soustřeďte se na svou schopnost poznat, co cítíte, a udělejte si soukromou inventuru toho, jak se vám daří v daném týdnu, období, roce. Není to něco, co by každý snadno zvládl, takže je možné, že byste s tím dnes mohli pomoci i svým přátelům. Dejte se druhým k dispozici a možná při tom najdete svou pevnou půdu pod nohama.

Přečtěte si také