Denní horoskop ŠTÍRA na 23. 9. 2022

Štír 23. 9. 2022

Přátelé, skupinové aktivity a společenské události by vám dnes mohly zabrat hodně času, Štíři, takže počítejte s tím, že strávíte den v kontaktu s lidmi. Mohli by pocházet z jakéhokoli sociálního, etnického, vzdělanostního nebo národnostního prostředí. Den pro vás bude pravděpodobně zajímavý, zábavný a potěšující. Mohli byste také navázat nová přátelství a poznat alespoň jednoho potenciálního milostného partnera.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne může do vašeho milostného života vnést trochu chaosu. Něco je v nepořádku, i když nemusí být zřejmé, co to je. Pokud s milovanou osobou procházíte obdobím odcizení, nemusí se řešení objevit okamžitě. Můžete však dosáhnout pokroku, pokud se na věc podíváte z širší perspektivy. Nezasekávejte se v úzkém myšlenkovém rámci.

Práce

Neočekávaný odpor se k vám dostane ve vlnách. Vaše obrana je již oslabena vrcholným bodem, v němž se nacházíte ve své kariéře. To poslední, co potřebujete, je další agrese ze strany druhých. Bohužel se vám jí dostane, buďte tedy připraveni.

Peníze

Pokud hledáte způsob, jak být otevřenější ohledně svých peněžních aktivit, vesmír vám nabízí určité řešení. Získáte podporu, pokud jde o sdělování peněžních potřeb a přání. Pokud jste již příliš dlouho nedostali přidáno, promluvte si se svým šéfem a zdůvodněte, proč si to zasloužíte. Své hodiny nestrávíte kroucením palců. Jste ceněným přispěvatelem.

Zdraví

Určitě máte rádi jistotu a s tak silnou nebeskou energií se dnes můžete cítit trochu slabí. Zapátrejte v tom, co víte, a posilněte se ochranným okolím. To znamená, že se budete držet svého cvičebního režimu a nepolezete pod peřinu ze strachu z trhu! Přinuťte se dodržovat své zdravé návyky (čerstvé ovoce a zeleninu, dostatek vody) a pak si jděte brzy lehnout, abyste měli čas na lenošení a zažili pohodlí své postele!

Přečtěte si také