Denní horoskop ŠTÍRA na 24. 10. 2022

Štír 24. 10. 2022

Váš intelekt a způsob vyjadřování vám v minulosti dobře posloužily. Nyní vše nasvědčuje tomu, že budete rychleji postupovat ke svým cílům. Postup je rozhodně na obzoru. Možná se rozhodnete zvýšit svou uplatnitelnost na trhu tím, že se přihlásíte do nějakého kurzu, třeba na vyšší stupeň. Všechny systémy jsou v provozu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud cítíte, že vám v projevování skutečných citů k někomu brání nějaká překážka, možná byste to měli prozkoumat trochu hlouběji. Dnes k tomu budete mít příležitost. Možná budete muset překonat určité obavy, ale přemýšlet o tom není totéž jako to prostě udělat. Udělejte odvážný krok a pusťte se do toho!

Práce

Buďte kritičtější ke svým vlastním nápadům. Ano, je to těžké, když pracujete izolovaně, ale mnohokrát se necháte tak unést vzrušením z rodících se nových nápadů, že nejste schopni oddělit realitu od fantazie. Dnešní energie vám pomůže toto rozlišování zvládnout.

Peníze

Obvykle máte přehled o vydělávání a investování peněz. Nyní může být komunikace ještě důležitější. Budete dostávat více telefonátů, dopisů, e-mailů a textových zpráv. Možné jsou náhlé a někdy i nečekané změny a některé z nich vás mohou překvapit. Než abyste se chytli na návnadu jakéhokoli osobního útoku, reagujte raději pomalu a rozvážně. Vaše fondy vám později poděkují.

Zdraví

Nyní se řiďte svými instinkty. Ten "tichý, malý hlas uvnitř" vás může dovést na dlouhou cestu, pokud se na něj naladíte! Přemýšleli jste někdy o cvičení jógy během dne, ale pak se vám "nechce", když přijdete z práce? Zavolejte kamarádce a naplánujte si, že si budete vzájemně skládat účty, abyste se z toho nemohli tak snadno vyvléknout. Čím více budete tento vnitřní hlas pěstovat, tím silnější bude.

Přečtěte si také