Denní horoskop ŠTÍRA na 24. 11. 2022

Štír 24. 11. 2022

Je možné, že budete vnímavější a méně objektivní, když ve vztazích převáží vaše emoce. Pokud jste doufali, že před někým něco skryjete, nepodaří se vám to. I když nic neřeknete, máte to napsané na tváři.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám ve vašem současném vztahu nedaří a máte už dost všech výmluv, které slyšíte, vylijte si srdce, jak byste si přáli, aby se věci skutečně vyvíjely. Neříkejte, co chce tato osoba slyšet, řekněte, co potřebujete říct, a změňte svůj vztah k lepšímu.

Práce

Bavte se svou prací. To, že se jí říká práce, neznamená, že musí být vážná a nudná. Zpestřete si ji novým způsobem. Buďte kreativní. Využijte svou představivost. Neexistuje důvod, proč by dnešní den měl být skleslý.

Peníze

Máte opravdu silný koktejl, vesmír vám dodává energii a podněty k tomu, abyste splnili všechny své úkoly a ukázali ostatním, že to myslíte vážně. Je to skvělá doba pro kontakt s druhými lidmi, abyste mohli vyjednávat o čemkoli, od smluv až po pronájmy. Nevyhýbejte se konfrontacím a nezapomeňte si říct o to, co si zasloužíte. Nemusíte křičet, protože ostatní vás přečtou jasně a zřetelně.

Zdraví

Možná dnes překvapíte sami sebe. Mohl by nastat čas, kdy zazáříte jako slunce, které proniká skrz mraky, byste mohli rozzářit místnost, když to nejméně čekáte. Užijte si to! Možná je čas dopřát si trochu nakupování na internetu. Dobrým nápadem by byl nový hydratační krém nebo třeba náušnice či klobouk. Něco, co zvýrazní vaši hlavu, odkud vyzařuje vaše tepelná energie.

Přečtěte si také