Denní horoskop ŠTÍRA na 24. 7. 2023

Štír 24. 7. 2023

Může se zdát, že ani jedna strana postele není ta správná, na které byste se dnes měli probudit, Štíři. Jediným řešením může být, že se prostě vrátíte do říše snů, pokud to půjde. Pokud nemůžete, zaměřte se na své srdce, protože se vám snaží říct, že potřebuje trochu pozornosti. Emoce mohou být silné, a tak si dávejte pozor na to, jak se chováte k sobě i k ostatním.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Síla přitažlivosti je velmi silná a možná budete jen těžko odolávat. Obecně dáváte přednost jemnějšímu přístupu k milostným vztahům a postoj druhé osoby vám může připadat až příliš panovačný, přesto však lichotivý.

Práce

Možná dnes zabřednete do práce, která vás zrovna neláká. Snažte se co nejvíce práce delegovat na lidi, kteří ji mohou vykonávat efektivněji než vy. Nemá smysl bojovat v těžkém boji. Váš čas je příliš cenný.

Peníze

Vesmír naznačuje, že je třeba se věnovat osobnímu vzhledu. Nejvíce jsou ovlivněny vaše osobní a profesní vztahy. Podnikněte konkrétní kroky k obnovení kontaktů se starými známými nebo k prohloubení stávajících profesních přátelství. Následují peníze.

Zdraví

Možná budete potřebovat pomoc, abyste si mohli dovolit pochybovat. Každý z nás má tendenci soudit, zkuste být k sobě stejně laskaví jako ke svému nejlepšímu příteli, když ho povzbuzujete. Dopřejte si svobodu postarat se nejprve sami o sebe, tím budete lépe připraveni pomoci ostatním, až budou nevyhnutelně potřebovat vaši podporu. Denně si ověřujte, které potraviny vám připadají nejvýživnější a jaký je váš pohybový režim. Drobné změny, kterých se skutečně můžete držet, budou mít na vaše zdraví z dlouhodobého hlediska větší vliv než velké změny, které je příliš obtížné udržet.

Přečtěte si také