Denní horoskop ŠTÍRA na 26. 8. 2022

Štír 26. 8. 2022

Cíl, o který jste se s přáteli snažili, může nabrat náhlý spád a projevit se dříve, než jste čekali. To by pro vás mohlo znamenat skutečný zlom a možná budete bezradní, jak toho co nejlépe využít. S tím si nyní nedělejte starosti. Oslavujte se svými přáteli. Během několika dní budete v rozpoložení, které vám umožní posunout se vpřed!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V souvislosti s blízkými vztahy dnes ve vzduchu panuje rozpačitý pocit. Chcete se uzavřít a zůstat sami, abyste si vše promysleli. Planetární aspekt může ve vašem partnerství odhalit určité nedostatky, ale nemusíte se s tím smířit. Můžete udělat mnoho pro to, abyste své pocity změnili. Stačí mít jen trochu odvahy a promluvit si od srdce.

Práce

Na ranní cestu do práce si nechte více času. V následujících třech a půl týdnech nebudou planety příznivě nakloněny cestování na krátké vzdálenosti. Buďte připraveni. Ujistěte se, že máte po ruce funkční startovací kabely. Vy nebo někdo z vašich známých je bude potřebovat.

Peníze

Pokud jde o práci a peníze, patříte mezi nejchytřejší. Rozumíte fungování vnitřních struktur a umíte dobře plánovat a realizovat investiční plány. Nyní máte podporu vesmíru, abyste hledali partnery pro nový podnik nebo rozšířili síť svých kontaktů v podnikání. Aspekty poskytují štěstí a nápady. Jen vy víte, kam to nakonec povede.

Zdraví

Dnes to může být trochu bolestivé. Pokud jste měli žaludeční potíže nebo dokonce trochu viny kvůli problémům s váhou, budete se cítit obzvlášť zranitelní. Je důležité, abyste dnes našli bezpečné emocionální místo, kde chcete zůstat, a chránili se. Z tohoto bezpečného místa vycházejte po malých krůčcích a dopřejte si trochu pohybu, stýkejte se s těmi, kterým důvěřujete, a skočte brzy do postele s oblíbeným brakovým časopisem. Připomeňte si, že je to jen další den, a uložte se brzy do postele.

Přečtěte si také