Denní horoskop ŠTÍRA na 27. 11. 2022

Štír 27. 11. 2022

Je důležité postavit se problémům čelem, ale ne na úkor toho, že svůj život odložíte. Nějaká dříve důležitá osoba už ve vašem životě nehraje důležitou roli. Je pro vás obtížné se přizpůsobit nové situaci. Vynaložte zvláštní úsilí, abyste se neobrátili do sebe, jak máte v těžkých chvílích tendenci. Přinuťte se ke společenskému životu a možná najdete nového přítele.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete pocítit nutkání prozkoumat nové oblasti osobního vztahu. Zvykli jste si na určitý vzorec chování a je pro vás obtížné uvažovat o jiném způsobu soužití s partnerem (současným nebo budoucím). Pokud však trochu rozšíříte své myšlenky a začnete uvažovat o možnosti nového směru, pak můžete mít stejně tak chuť na to, aby to fungovalo.

Práce

Neustálý zmatek kolem vás vám ztěžuje práci na nejvyšší obrátky. Z tohoto důvodu je důležité, abyste počítali s tím, že poběžíte o něco pomaleji než obvykle. Buďte spokojeni s tím, čeho můžete dosáhnout při jakékoliv rychlosti.

Peníze

Máte opravdu silný koktejl, vesmír vám dodává energii a podněty k tomu, abyste splnili všechny své úkoly a ukázali ostatním, že to myslíte vážně. Je to skvělá doba pro kontakt s druhými lidmi, abyste mohli vyjednávat o čemkoli, od smluv až po pronájmy. Nevyhýbejte se konfrontacím a nezapomeňte si říct o to, co si zasloužíte. Nemusíte křičet, protože ostatní vás přečtou jasně a zřetelně.

Zdraví

Když se cítíte nenaplněni, máte tendenci svalovat vinu na druhé a dnešní den by pro vás mohl být obzvláště citlivý. Buďte k sobě laskaví a snažte se vyjádřit své pocity bez svalování viny na druhé. Zdravá dávka zelené zeleniny (brokolice, čerstvý špenátový salát, růžičková kapusta) vám dodá další energii, kterou potřebujete k zahnání negativních pocitů. Nezoufejte  můžete si pomoci více, než si myslíte! Věnujte dnes zvýšenou pozornost svému jídelníčku.

Přečtěte si také