Denní horoskop ŠTÍRA na 27. 12. 2022

Štír 27. 12. 2022

Možná se vám dnes budou zdát vaše emoce utlumené. Máte toho hodně na srdci, ale z nějakého důvodu trochu váháte, když to máte říct. Nedivte se, pokud se budete cítit úzkostně tak, že vám to ztíží komunikaci. Velká část dnešních rozhovorů může být naplněna chmýřím a ne příliš podstatným obsahem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konjunkce způsobuje, že vy i vaše láska máte dnes velký sklon k fantazírování. Pokud si oba uvědomujete, že to děláte, a dokážete to dělat vědomě, můžete si užít opravdovou zábavu. Nebezpečným se to stává pouze tehdy, pokud si toho nejste vědomi a necháváte se unášet nereálnými nadějemi a očekáváními. Prostě si uvědomte, kam vás vaše mysl vede.

Práce

Dnes se pohybujete na neprobádaném území. Ujistěte se, že jste plně připraveni. To nejlepší, co můžete právě teď udělat, je plně si důvěřovat. Nástroje ve vašem opasku jsou pozoruhodné. Nebojte se je v pravou chvíli použít.

Peníze

Pokud vás v poslední době trápí peníze, zdravý aspekt vám pomůže dostat se z této rutiny. Události otřesou vaším domácím životem a vnitřními emocemi. Může se zdát, že pocity přicházejí odnikud. To vše vám však uvolňuje cestu k uvolnění starých vzorců, abyste mohli pokročit ve svém finančním životě. V zaměstnání jste nabádáni, abyste vyjádřili svůj názor. Nedovolte, aby si někdo jiný nárokoval zásluhy za vaši práci.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace vám může pomoci se zaseknout. Pokud budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu, dočkáte se kreativních řešení. Důležité je naučit se spoléhat sami na sebe v tom, co potřebujete. Na některých věcech můžete zapracovat jen vy sami, například na tom, jak o sebe fyzicky pečujete. Pokud jste člověk, který je rád mezi lidmi, přidejte se k nějakému týmu nebo si naplánujte cvičení s kamarádem, pokud je to možné, a dodržujte ho společně.

Přečtěte si také