Denní horoskop ŠTÍRA na 27. 8. 2022

Štír 27. 8. 2022

Zvýšené duševní schopnosti vás mohou přimět trávit hodně času čtením nebo nějakým výzkumem, Štíři. Vaše zvědavost je nyní obzvláště vysoká. Možná dokonce uvažujete o tom, že byste si nějakým způsobem rozšířili vzdělání, zejména proto, že vás už nějakou dobu podněcují nové zájmy. Noví přátelé z fascinujících oborů vás možná přivedli k přemýšlení. Je vhodná doba, abyste se tím zabývali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je skvělý nápad pobavit se dnes doma a pozvat kolem sebe několik přátel, se kterými se cítíte opravdu dobře, pokud je to možné. Existuje šance, že se docela pozitivně sblížíte s někým, koho znáte z minulosti. Denní planetární konfigurace naznačuje, že budete muset být ve svých záměrech poměrně pevní. Falešná skromnost v tomto případě neprospívá.

Práce

Kvůli vaší zasněné povaze na vás dnes bude tvrdě dohlížet autorita. Vaše hlava bude v oblacích a někdo z mocných vás bude chtít co nejrychleji vrátit zpět na zem. Může tak učinit pomocí pohlavku.

Peníze

Pokud jde o práci a peníze, patříte mezi nejchytřejší. Rozumíte fungování vnitřních struktur a umíte dobře plánovat a realizovat investiční plány. Nyní máte podporu vesmíru, abyste hledali partnery pro nový podnik nebo rozšířili síť svých kontaktů v oblasti podnikání. Aspekty poskytují štěstí a nápady. Jen vy víte, kam to nakonec povede.

Zdraví

Pokud chcete otěhotnět, nebo pokud chcete někoho oplodnit, je dnešní den velmi pravděpodobný! Na jiné úrovni to může znamenat, že vaše intuice funguje na vysoké úrovni. Jiný způsob, jak to vyjádřit, je: důvěřujte svému instinktu. Vše výše uvedené platí pro váš pocit, že závazky, které dnes přijímáte, musíte brát vážně. Je to také dobrý den pro to, abyste se věnovali dětem, pokud nějaké máte.

Přečtěte si také