Denní horoskop ŠTÍRA na 28. 8. 2022

Štír 28. 8. 2022

Obáváte se, že vás váš milostný partner nemiluje stejně jako vy jeho, Štíři? Láska má mnoho tváří. Ne každý dokáže lásku vyjádřit slovně nebo se cítí dobře při veřejných projevech náklonnosti. Pokud vás někdo miluje, můžete to poznat různými způsoby. Může to být způsob, jakým se na vás dívá, jak se vás dotýká, nebo drobné laskavosti. Pokud si nejste jisti, proč se nezeptat?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace naznačuje, že je dobré pečlivě prozkoumat všechny nabídky, než učiníte zásadní rozhodnutí. Mohlo by se z toho vyklubat cokoli, od románku století až po prosté báječné přátelství. Abyste nakonec nebyli zklamaní, věnujte čas skutečnému seznámení.

Práce

Máte dobré předpoklady stát se průkopníkem. Využijte svého úžasného dobrodružného ducha a uplatněte ho v oblasti práce nebo studia, která vás baví. Obraťte list. Budete příjemně překvapeni výsledky.

Peníze

Pokud jde o práci a peníze, patříte mezi nejchytřejší. Rozumíte fungování vnitřních struktur a umíte dobře plánovat a realizovat investiční plány. Nyní máte podporu vesmíru, abyste hledali partnery pro nový podnik nebo rozšířili síť svých kontaktů v oblasti podnikání. Aspekty poskytují štěstí a nápady. Jen vy víte, kam to nakonec povede.

Zdraví

Díky planetární konjunkci je tento den vhodný pro mazlení, sbližování se s blízkými nebo pro to, abyste byli dobrými rodiči, manželi a přáteli. Možná si všimnete, že se nesoustředíte na vztahy, které vás nedojímají: lidé, s nimiž si příliš nerozumíte, nebo obyčejný člověk na ulici dnes nemusí být příjemcem vašeho úsměvu. Zůstaňte blízko domova a buďte přítomni své citové pravdě.

Přečtěte si také