Denní horoskop ŠTÍRA na 28. 9. 2022

Štír 28. 9. 2022

Dnes se možná zamilujete na první pohled. Možná do někoho, koho jste nikdy předtím neviděli, nebo do starého přítele, kterého najednou uvidíte v novém světle. Také byste se mohli dozvědět něco úžasného, co jste dosud o současném partnerovi nevěděli. Ať už se to projeví jakkoli, dnešek přeje romantice. Celý den se snažte vypadat co nejlépe. Pokud je to možné, vyrazte si dnes večer s partnerem ven!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli navenek působíte docela domácky a rodinně, přesto máte docela zvrácené zájmy, ačkoli byste se to nikdy neodvážili přiznat nikomu jinému než své milované osobě. Energie tohoto dne s sebou může přinést nutkání vyzkoušet jednu nebo více bizarních stránek vaší osobnosti. Dovolte si být zcela a naprosto sami sebou.

Práce

Možná se nebudete cítit ve své kůži a ostatní se budou ptát, co s vámi je. Nepředstírejte, že je všechno v pořádku, i když to tak zjevně není. Buďte upřímní, aby vám lidé mohli pomoci v oblastech, kde potřebujete další podporu a povzbuzení.

Peníze

Čeká vás období zvýšené sociální aktivity, která může pomoci každému nedávno zahájenému podnikatelskému záměru. Vzhledem k zaměření na skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost jste připraveni provést ve svém životě velkou změnu, která může nakonec ovlivnit způsob vašeho života. Je snazší komunikovat se skupinami o svých nápadech a ovlivnit veřejné mínění ve svůj prospěch.

Zdraví

Vzpomínáte si na to, jak se dívat do zrcadla a ptát se svého odrazu, co potřebujete? To není něco, co byste mohli odložit na budoucnost (až nebudete v tomto vztahu, až vaše děti vyrostou, až vaše práce nebude tak náročná...). Teď je to priorita číslo 1. Dobrým testem je všímat si, kolik vody za den vypijete. Pokud můžete s jistotou říct, že vypijete více než deset sklenic vody denně, máme z vás radost!

Přečtěte si také