Denní horoskop ŠTÍRA na 29. 12. 2022

Štír 29. 12. 2022

Zpochybněte platnost všeho, s čím se dnes dostanete do konfliktu, Štíři. Možná zjistíte, že lidé jednají na základě neúplných informací a že vás falešně obviňují z něčeho, co jste neřekli ani neudělali. Snažte se vnést do situace harmonii tím, že vynesete na stůl pravdu a pomůžete odhalit skutečné motivace. Slova mohou být nabita silnými emocemi, proto buďte při svém jednání jemní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika jsou nádherné, ale spíše duchovní a platonické. Planetární energie vás vybízí k setkávání s druhými lidmi ze všech oblastí života, a nemusí to být nutně osobně, ale také na internetu, kde můžete navázat opravdu skvělé kontakty. Právě poznávání vnitřních světů, které obývá někdo jiný, vás tolik fascinuje.

Práce

Lidé se dnes nebojí dát vám své rady, i když jste o ně nežádali. Jak na vás tyto názory létají, budete pravděpodobně stále více zmateni. Místo toho, abyste se snažili pochopit smysl názorů všech ostatních, naslouchejte raději sami sobě.

Peníze

Pokud vás v poslední době trápí peníze, zdravý aspekt vám pomůže dostat se z této rutiny. Události otřesou vaším domácím životem a vnitřními emocemi. Může se zdát, že pocity přicházejí odnikud. To vše vám však uvolňuje cestu k uvolnění starých vzorců, abyste mohli pokročit ve svém finančním životě. V zaměstnání jste nabádáni, abyste vyjádřili svůj názor. Nedovolte, aby si někdo jiný nárokoval zásluhy za vaši práci.

Zdraví

Vážná péče o zdraví může být příjemným procesem, pokud na ni nezapomenete. Nezapomeňte pomalu zvyšovat množství pohybu a nové aktivity zavádět opatrně. Snažte se upravit své stravovací návyky malými změnami – ale provádějte tyto změny! Chcete-li například omezit mléčné výrobky, vzdejte se nejprve některých jejich forem, které vám nebudou skutečně chybět, například sýru na sendviči. S každým rozhodnutím, které uděláte, si všimnete, že vaše uvědomění stoupá.

Přečtěte si také