Denní horoskop ŠTÍRA na 29. 9. 2022

Štír 29. 9. 2022

Možná máte před sebou velmi náročný den, ale možná se nedokážete soustředit. Z minulosti by se mohlo vynořit příliš mnoho problémů. Mohla by se vám honit hlavou stará citová traumata, finanční problémy z doby před lety, které vás stále pronásledují, a dokonce i sny z minulosti. Nebojujte s tím. Jedná se o proces uzdravování. Vyčistěte psychický prostor, abyste uvolnili místo pozitivnějším vstupům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dnes hledáte romantiku, možná vás překvapí, že ji najdete tam, kde byste ji nejméně čekali. Vše nasvědčuje tomu, že někdo, koho jste převážně ignorovali, vám najednou připadá neuvěřitelně fascinující. Zdá se, že z něj vyzařuje divokost, o které jste snili, ale nikdy jste ji nenašli u nikoho, s kým jste kdy chodili. Držte si klobouk!

Práce

Tento měsíc je pro vás velmi intenzivní, takže si nevyčítejte, pokud se necítíte nejlépe. Je přirozené, že se v tomto období dostanete na dno. Je to prostě součást přirozeného koloběhu věcí. Vyrovnejte se s tím, jak nejlépe umíte.

Peníze

Čeká vás období zvýšené sociální aktivity, která může pomoci každému nedávno zahájenému podnikatelskému záměru. Vzhledem k zaměření na skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost jste připraveni provést ve svém životě velkou změnu, která může nakonec ovlivnit způsob vašeho života. Je snazší komunikovat se skupinami o svých nápadech a ovlivnit veřejné mínění ve svůj prospěch.

Zdraví

V tom, že víte, co chcete, je síla, ale není to vždy snadné! Už jste někdy strávili příliš dlouhou dobu prohlížením jídelního lístku v restauraci? Číšník stále přichází a vy si brzy něco objednáte, jen abyste to měli za sebou? Teď si představte, že jste číšník. Nejlepší způsob, jak najít to, co chcete, je vědět, co potřebujete. Pokud víte, že do svého jídelníčku potřebujete zařadit výživnou kořenovou zeleninu, seznam vašich přání se okamžitě stane zvládnutelnějším a rozhodování bude ve vašich rukou.

Přečtěte si také