Denní horoskop ŠTÍRA na 3. 11. 2022

Štír 3. 11. 2022

Dnes můžete vykonávat nějakou běžnou práci, třeba jako dobrovolník, se zajímavou osobou, jejíž společnost vás baví. Živá konverzace by vám měla urychlit den. Na závěr dne byste se mohli těšit na další setkání s touto osobou. Díky novému příteli a práci byste měli získat spoustu informací o psychice druhých, o své vlastní ani nemluvě!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když víte, co byste chtěli v souvislosti s probíhajícím problémem udělat, možná nechcete svého partnera (současného nebo budoucího) rozčílit, protože by měl tendenci nesouhlasit. Dnes vás vyzýváme, abyste se postavili čelem k faktům, jaká jsou, a zahájili proces postupného řešení situace. Ačkoli to nemusí přinést okamžitou úlevu, jedná se o důkladné řešení, které bude fungovat dlouhodobě.

Práce

Negativní komentář, který jste někomu řekli, nebo most, který jste spálili před půl rokem, se vám během následujících tří týdnů vrátí. Vaším prvním instinktem může být obvinit někoho jiného, ale ve skutečnosti můžete vinit jen sami sebe.

Peníze

Možná jste na pokraji, ale ještě nejste tam, kde byste chtěli být. Důvodem jsou aspekty ovlivňující váš dům minulých životů, karmy a institucí. Aktivita zde může někdy způsobit, že budete v touze dostat se dopředu náchylní k nehodám. Právě teď je to o plánování a o tom, abyste na své místo dostali poslední kousky skládačky. Brzy se budete moci posunout blíže ke svým cílům.

Zdraví

Díky dnešním planetárním energiím se cítíte být středem pozornosti, což vám dodává pocit emocionální zátěže. Zůstaňte naladěni na své emoce, i když se necítíte zrovna nejlépe - pokud se budete snažit negativním pocitům uniknout, jen to zhoršíte. Cvičení je skvělý způsob, jak udržet tíhu na uzdě, a některé druhy cvičení pomáhají v těžkých chvílích více než jiné. Řiďte se svou intuicí, ale doporučujeme posilování, strečink a rychlé sprinty.

Přečtěte si také