Denní horoskop ŠTÍRA na 3. 12. 2022

Štír 3. 12. 2022

Ačkoli jste obvykle společenští, dnes se můžete cítit plaší a zdrženlivější, možná kvůli melancholickým myšlenkám na lásku nebo přátelství. Někdo, na kom vám záleží, může být pryč a vám se po něm stýská. Lidé se vás mohou snažit neférově využít. Protože se cítíte obzvlášť zranitelní, je pravděpodobnější, že jim to dovolíte. Buďte vybíraví.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Čeká vás den plný fantazie. Pokud jste hodně fantazírovali o někom, s kým byste se chtěli více sblížit, pak se vám může stát, že touha být s ním bude téměř nesnesitelná. Pokud se budete držet toho, co je ve vztahu skutečné, pak se nemáte čeho obávat. Pokud je však vše založeno na zbožných přáních, můžete mít problém.

Práce

Abyste dosáhli svých cílů v oblasti kariéry, musíte se v současné době více zakotvit. Držte se svých snů, ale nezapomínejte, že k tomu, abyste mohli své cíle v současné době projevit, musíte být realističtější.

Peníze

Čeká vás období náročné komunikace, zejména v oblasti práce a peněz. Je možné, že využijete psaní, mluvení a další prostředky k předání svého poselství, abyste rozšířili své myšlenky. Kreativita proudí hustě a rychle, ale bude těžší než obvykle být vyslyšen. Své nápady, které vám vydělávají peníze, zatím rozvíjejte a prezentujte je později.

Zdraví

Dopřejte si dostatek času na to, abyste dnes vše zvládli. Můžete se cítit taženi několika směry najednou a bude vás stát hodně emoční energie, abyste se vyrovnali, než začnete věci realizovat. Ačkoli cvičení může být to poslední, na co myslíte, vezměte v úvahu, že vše, co děláte, bude těžit z ostřejšího soustředění, které budete mít, jakmile dáte svému srdečnímu tepu šanci posílit a napumpovat čerstvou krev do vašeho systému!

Přečtěte si také