Denní horoskop ŠTÍRA na 3. 9. 2023

Štír 3. 9. 2023

Dnes nejednejte impulzivně, Štíři. Může se snadno stát, že si to spletete se spontánností, ale jedno je více promyšlené než druhé. Dívejte se, než skočíte. Promyslete si vše od rozhodnutí přes projekty až po smlouvy. Drobné písmo si přečtěte vícekrát. Pokud jde o vztahy, vyhněte se příliš rychlé důvěře. Nevystavujte se nebezpečí, že si ublížíte tím, že budete důvěřiví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete pocítit intenzivní přitažlivost k někomu, koho jste si dosud všimli jen letmo. Cítíte se velmi přitahováni způsobem, který je nevysvětlitelný, protože tuto osobu ve skutečnosti tak dobře neznáte. Na jiné úrovni ji však znáte velmi dobře a právě tento pocit vás jako magnet přitahuje stále blíž a blíž.

Práce

Kdykoli budete mít pochybnosti nebo frustraci ze své současné situace, zastavte se a zhodnoťte, co máte. Buďte vděční za dary, které vám byly dány, místo abyste si přáli věci, které nemáte. Máte víc, než si uvědomujete.

Peníze

Jako génius Zodiaku v oblasti networkingu víte, jak to zařídit. Vaše vztahy jsou důležité nejen pro obchodní účely, ale také pro odreagování po práci. Díky harmonickému aspektu ve vašem společenském sektoru získáváte ještě více přátel a pokládáte základy pro budoucí partnerství. Uzavíráte dohody jako blázni, takže pro váš hospodářský výsledek to není špatné období. Dejte si pozor na přílišné utrácení za nové přátele.

Zdraví

Vaše břicho by dnes mohlo být trochu citlivé. Ke zklidnění podrážděného žaludku užijte mátový nebo heřmánkový čaj. Pokud se necítíte na cvičení, věnujte trochu času lehkému protažení celého břicha. Zaměřte svou pozornost na trávicí proces a jezte lehce: polévky a vařená zelenina by vašemu žaludku dopřály odpočinek. Pokud můžete použít bio zeleninu, je to vždy vhodnější. Možná vás potěší, když si na webu vyhledáte informace o ekologickém zemědělství, abyste se dozvěděli více o tom, jak se fyzicky a duchovně vyživovat.

Přečtěte si také