Denní horoskop ŠTÍRA na 30. 12. 2022

Štír 30. 12. 2022

Štíři, cíl, kterého se snažíte dosáhnout, se může dočasně zastavit a vy můžete být v pokušení propadnout zoufalství a přemýšlet, zda se vám to někdy skutečně podaří. Nezapomeňte, že klíčovým slovem pro dnešní den je „dočasně“. Jakékoli překážky, které vám stojí v cestě, budou nakonec překonány a vaším cílem by mělo být pokračovat v pokroku směrem, kterým chcete. Mezitím se věnujte svým povinnostem. Možná jsou nudné, ale jsou nezbytné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný astrální aspekt zahrnuje jak ošuntělé, tak svaté, pokud jde o vztahy. Vy a vaše milovaná osoba se můžete ve jménu romantiky zaplést do velmi pokoutného chování, ale stejně tak snadno se může jeden z vás povznést do výšin skutečné péče a soucitu, bez ohledu na to, čím se může provinit ten druhý. Dnes můžete hrát oběma směry.

Práce

Dodělejte dnes svou práci. Můžete mít tendenci být nedbalí. Místo toho je důležité, abyste dokončili všechny nedodělky a udělali na lidi kolem sebe dojem.

Peníze

Pokud vás v poslední době trápí peníze, zdravý aspekt vám pomůže dostat se z této rutiny. Události otřesou vaším domácím životem a vnitřními emocemi. Může se zdát, že pocity přicházejí odnikud. To vše vám však uvolňuje cestu k uvolnění starých vzorců, abyste mohli pokročit ve svém finančním životě. V zaměstnání jste nabádáni, abyste vyjádřili svůj názor. Nedovolte, aby si někdo jiný nárokoval zásluhy za vaši práci.

Zdraví

Základem hry je dodržovat tempo. Ať už s cvičením teprve začínáte, nebo se mu věnujete již delší dobu, věnujte pozornost svému tempu. Pokud začínáte s novým zdravotním cvičením, snažte se ho zvládnout, abyste v něm mohli pokračovat. Na začátku na sebe příliš netlačte, pamatujte, že si budujete návyk. Stejně tak, když už něco děláte delší dobu, je důležité se do toho postupně tlačit dál (zvyšovat tempo), abyste si udrželi zájem.

Přečtěte si také