Denní horoskop ŠTÍRA na 30. 8. 2022

Štír 30. 8. 2022

Nezávislost je pro vás klíčová, takže i když není Den nezávislosti, klidně ho oslavte. Poděkujte za všechny svobody, které máte, a ujistěte se, že je využíváte. Jste svou vlastní entitou se silnou životní silou, která je schopná všeho. Seberte svého ducha, nasedněte na koně a vyrazte vstříc dobrodružství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš kolega vás dnes může překvapit právě tam, kde byste romantiku vůbec nečekali. Současný nebeský aspekt naznačuje, že se musíte potýkat s poměrně intenzivní přitažlivostí. Pokud to cítíte stejně, bude to skvěle fungovat a oba můžete odjet do západu slunce. Pokud ne, můžete mít docela problém přimět svého obdivovatele, aby se držel dál.

Práce

Pravděpodobně budete z událostí týkajících se práce značně frustrovaní. Zdá se, že nic z toho, co děláte, situaci nenapravuje, což vás ještě rozčiluje. Uvolněte se a nedělejte si starosti. Situace se zlepší.

Peníze

Jako génius Zodiaku v oblasti networkingu víte, jak to zařídit. Vaše vztahy jsou důležité nejen pro obchodní účely, ale také pro odreagování po práci. Díky harmonickému aspektu ve vašem společenském sektoru získáváte ještě více přátel a pokládáte základy pro budoucí partnerství. Uzavíráte dohody jako blázni, takže pro váš hospodářský výsledek to není špatné období. Dejte si pozor na přílišné utrácení za nové přátele.

Zdraví

Dnes se můžete cítit přecitlivělí. Snažte se nebít se svou melancholií. Možná budete v pokušení utopit svůj smutek ve velké vaně zmrzliny, ale víte, že se kvůli tomu nakonec budete cítit ještě hůř. Zvažte možnost pustit si relaxační hudbu, lehnout si na zem a jemně si protáhnout svaly. Zkuste si z toho udělat osobní rutinu a držte se jí několik týdnů. Budete rádi, že jste to udělali.

Přečtěte si také