Denní horoskop ŠTÍRA na 31. 10. 2022

Štír 31. 10. 2022

Skupinové aktivity a další společenské události by vás měly zaměstnat. Musíte se setkat se spoustou lidí, vyřídit spoustu telefonátů a pochůzek. To může být nepříjemné, ale také vzrušující a radostné. S výsledky budete spokojeni. Někteří lidé by měli být obzvlášť přívětiví a mohli by se stát vašimi přáteli. Uvolněte se a dejte se do práce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Konverzace mezi vámi a milovanou osobou dnes bude plynout. Někdy se nám může zdát, že mluvíme z hlavy, nikoli z hloubi srdce. Udělejte si dnes čas na tento hlubší rozhovor a podpořte skutečné sdílení. Obnoví a posílí to pouto mezi vámi a povzbudí vás oba, abyste se znovu zamilovali.

Práce

Pravděpodobně jste měli v poslední době hodně práce! Nikdy jste si nevybrali jednoduchou cestu a vždy jste se s veškerou energií vrhli do práce. Právě teď je možná lepší to nepřehánět. Pokud můžete, udělejte si čas na odpočinek a pokuste se osvěžit tělo i mysl. Když to uděláte, bude se vám potom pracovat mnohem lépe.

Peníze

Ve své kariéře máte období pevnosti. Možná jste se ještě nedokázali rozhodnout pro kariérní cestu, ale vesmír vás žádá, abyste si vybrali nyní a zavázali se, že budete časem budovat to, co máte. Zejména instituce vám mohou být prospěšné ve snaze nashromáždit více peněz. Přemýšlejte o investování u nejbezpečnějších bank.

Zdraví

Vzhledem k planetárním energiím tohoto dne se můžete cítit buď na vrcholu sil, nebo pozastaveni ve stavu emocionálního váhání. Vše začíná a končí u našich emocí a vy jste obzvláště obdařeni emoční měnou, ale také můžete být zahlceni. Abyste čelili případným zahlcujícím pocitům, dopřejte si pravidelné cvičení. Pravidelný cvičební režim vás udrží mimo dosah emocí. Vychutnejte si pocit, že jste ve skvělé společnosti  sami sebe!

Přečtěte si také