Denní horoskop ŠTÍRA na 31. 8. 2022

Štír 31. 8. 2022

Je to období, kdy vaše obchodní a finanční zájmy stále stoupají. Občas se můžete cítit dezorientovaní, protože se zdá, že se vše děje najednou, Štíři. Přesto vám nezbývá než se nechat unášet proudem. Jste na koni! Také záležitosti týkající se přátelství a lásky se rychle mění, většinou k lepšímu, i když některé dlouholeté společníky možná opustíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska vás dnes může zastihnout při návštěvě přítele nebo příbuzného v nemocnici. Možná jste tam šli, abyste někoho rozveselili, ale sami se budete cítit velmi rozveseleni. Možná potkáte někoho, s kým jste se již dříve setkali, možná starého kamaráda ze školy, a minulost s ním se vás nějak týká. Zdá se, že jste si oba okamžitě porozuměli, a budoucnost se najednou zdá být mnohem jasnější.

Práce

Vztahy s ostatními budou obtížné. Možná budete muset hláskovat věci po písmenech. Nic neberte jako samozřejmost. Ostatní lidé nebudou schopni pochopit abstraktní pojmy, které jim předkládáte. V komunikaci buďte trpěliví a praktičtí.

Peníze

Jako génius Zodiaku v oblasti networkingu víte, jak to zařídit. Vaše vztahy jsou důležité nejen pro obchodní účely, ale také pro odreagování po práci. Díky harmonickému aspektu ve vašem společenském sektoru získáváte ještě více přátel a pokládáte základy pro budoucí partnerství. Uzavíráte dohody jako blázni, takže pro váš hospodářský výsledek to není špatné období. Dejte si pozor na přílišné utrácení za nové přátele.

Zdraví

Budete se cítit schopni získat to, co dnes potřebujete, ať už od druhých lidí, nebo od sebe. Váš dobrý úsudek a pozorovací schopnosti se pravděpodobně také zvýší. Využijte svůj instinkt a vyberte si ty nejlepší potraviny ke konzumaci. Potravinám, které jsou pěstovány s použitím hormonů, byste se měli vyhýbat, protože nadměrně stimulují produkci estrogenu u žen, respektive testosteronu u mužů. Všímejte si potravin, které jíte, a vyživujte se zdravým a rozumným výběrem.

Přečtěte si také