Denní horoskop ŠTÍRA na 4. 3. 2023

Štír 4. 3. 2023

Dejte si pozor, abyste romantickou situaci nezmanipulovali tak, že váš partner ztratí jakoukoli moc, Štíři. Možná si myslíte, že vaše jednání je ušlechtilé a dobře míněné, ale možná vytváříte scénář, který nemá žádný reálný základ. Lidé mohou být vnímaví, ale to neznamená, že byste toho měli využívat a prosazovat své vlastní zájmy na úkor zájmů druhého.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská atmosféra vás vybízí k tomu, abyste objevili více možností, které se skrývají v rámci vašeho současného vztahu. Oba jste se dostali na křižovatku a nacházíte nový směr. Budete k sobě muset být upřímní ohledně toho, co chcete dělat a kolik z toho skutečně můžete dělat společně ke spokojenosti vás obou.

Práce

Pokud je třeba učinit rozhodnutí, je odpověď snadná. Vyberte si nápad, který vykazuje největší originalitu. To je stanovisko, které byste měli podpořit. Toto rozhodnutí podpořte velkou silou. Není čas na váhání nebo nerozhodnost.

Peníze

Tento týden se potýkáte s problematickou energií. Vesmír po vás chce, abyste si s okolím vyměnili informace týkající se zejména vašeho peněžního života. Ve skutečnosti můžete být tak zaneprázdněni svými plány na rozšíření svých znalostí, že nebudete mít čas věnovat se požadavkům na pracovišti. Přiklánějte se na stranu komunikace. Vaše ambice závisí na tom, zda dokážete druhým jasně sdělit, co potřebujete a chcete.

Zdraví

Dnešní astrální energie posiluje váš přirozený smysl pro uzemnění. Krk, hrdlo a štítná žláza jsou zvláštní oblasti těla, o které je třeba obzvláště pečovat. Štítná žláza řídí naši fyzickou hmotnost. Pravidelné cvičení, které provádíte, pomáhá štítné žláze chránit vaše tělo před nepravidelným přibýváním nebo ubýváním na váze. Pokud sedíte u počítače, věnujte zvláštní pozornost krku. Nezapomeňte si tyto svaly během dne protáhnout.

Přečtěte si také