Denní horoskop ŠTÍRA na 6. 11. 2022

Štír 6. 11. 2022

Než začnete plánovat velkou cestu, připojte se k ostatním. I ten nejmenší nápad se může díky převládajícímu větru dne rychle změnit v obrovský plán útoku. Ve vzduchu je cítit lehká, komunikativní nálada vybízející ke spolupráci. Pokud zjistíte, že se lidé nehlásí ke skupinovému úsilí, možná je budete chtít ze skupiny omluvit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k přílivu energie, který jste dnes dostali, se můžete pokusit jít příliš rychle. Konkrétní osoba, kterou se již nějakou dobu snažíte okouzlit, vás může považovat za příliš silnou a vyvine se u ní rozhodná touha utéct. Pokud chcete dát vztahu nějakou šanci, pak se stáhněte. Dejte jim trochu prostoru, aby se mohli rozhodnout ve váš prospěch.

Práce

Nemá smysl se zlobit na opozici a bojovat s ní. Nebudete schopni je porazit, takže se k nim můžete rovnou přidat. Je čas, abyste se usmířili a našli způsoby, v nichž jste si podobní, místo způsobů, v nichž se lišíte.

Peníze

Možná jste na pokraji, ale ještě nejste tam, kde byste chtěli být. Důvodem jsou aspekty ovlivňující váš dům minulých životů, karmy a institucí. Aktivita zde může někdy způsobit, že budete v touze dostat se dopředu náchylní k nehodám. Právě teď je to o plánování a o tom, abyste na své místo dostali poslední kousky skládačky. Brzy se budete moci posunout blíže ke svým cílům.

Zdraví

V tomto období intenzivní nebeské energie budete moci udělat mnoho dobrého pro své okolí. Nemusíte se dívat dál než do svého každodenního života, abyste přispěli planetě spoustou blahodárné energie. Máte dar navazovat vztahy s druhými lidmi a vyvolávat v nich to, co si myslí a cítí, a pak v tom vidět to nejlepší. Udržujte si pocit života a ochoty zapojit se tím, že budete dbát na velmi zdravou stravu plnou čerstvých produktů.

Přečtěte si také