Denní horoskop ŠTÍRA na 6. 12. 2022

Štír 6. 12. 2022

Vaši pozornost upoutají nejnovější časopisy a módní a filmové trendy. Je tu nějaká pozdní novinka, na které vám bude hodně záležet. Konverzace točící se kolem těchto témat pravděpodobně přijdou na řadu u dnešní večeře. Budete mít čerstvé informace, o které se můžete podělit s ostatními. Dlouhé rozhovory o aktuálních myšlenkách se ukáží jako nesmírně přínosné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli máte obecně rádi, když je všechno hezké a velmi sladěné, život a vztahy jsou takové jen zřídka, a zvláště ne dnes. Na povrch by mohly vyplout nepříjemné pocity, které by nebylo moudré ignorovat. Možná budete muset vést jeden z "takových" rozhovorů, abyste si dnes večer uvolnili cestu ke skutečně romantickému setkání.

Práce

Možná se dnes cítíte odstrčení - jako dítě na hřišti, které se nesmí stýkat s ostatními. Buďte trpěliví. Soustřeďte se na své vlastní projekty a své silné stránky. Přijde čas, kdy ostatní budou prosit, aby se s vámi mohli stýkat.

Peníze

Můžete neuvěřitelně dobře vydělávat i spořit peníze a v průběhu času pečlivě budovat investiční portfolio. Nyní se však můžete setkat s nepříjemnou zprávou týkající se vašeho peněžního života. Tento týden se hlavní energie vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené se zaměstnáním a/nebo zdravím, což znamená, že možná budete nuceni přehodnotit možnost zaměstnání, o kterém jste si mysleli, že jste ho už opustili, nebo vám vzniknou neplánované výdaje, které nechcete platit. Udělejte krok zpět a přeskupte síly.

Zdraví

Vaše pocity vás povedou, pokud jim to dovolíte. Existuje pokušení vydat se cestou, která vám přinese největší uznání, ale bylo by ve vašem nejlepším zájmu začít se otevírat uznání zevnitř. Dostat se k tomu, co chcete, je možnost, kterou dáváte sami sobě - nemá to nic společného se schválením zvenčí. Zamyslete se tedy nad svým tělem a nad tím, jak se v něm dnes cítíte. Existuje nějaký nepříjemný zdravotní problém, který byste si přáli, aby tu nebyl? Začněte s řešením svých problémových oblastí.

Přečtěte si také