Denní horoskop ŠTÍRA na 7. 1. 2023

Štír 7. 1. 2023

Štíři, nedostatek kontaktu s romantickým partnerem by vás mohl přivést do úzkých. Možná si říkáte, jestli jste neřekli nebo neudělali něco, čím jste svou drahou polovičku nějak urazili. Váš přítel si však pravděpodobně vůbec neuvědomuje, že jste naštvaní. Váš partner se pravděpodobně stará o nějaké rodinné povinnosti a možná ztratil pojem o čase. Vydržte! Váš miláček by se vám měl brzy ozvat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vás může přimět k tomu, že si budete přát, abyste se na určitou osobu nikdy nepodívali. Máte pocit, že není možné pochopit, odkud přichází, co chce, ani co chcete vy ze vztahu získat. Kdybyste však jen trochu změnili úhel pohledu, možná by se vám vynořil zcela jiný obraz  a to takový, který by vás těšil mnohem víc.

Práce

Přistupujte dnes ke své práci kreativněji. Místo přímého seznamu s odrážkami si věci zapisujte graficky a barevně. Pokud máte před sebou prezentaci, oživte ji živými grafy a diagramy namísto pouhých slov.

Peníze

Tento týden vás pravděpodobně čeká zkouška v oblasti financí. Vaše kariérní oblast je destabilizovaná, což vás nutí k jiným plánům. Zde nyní nemůžete s ničím moc počítat, a proto je nejlepší držet se svých ideálů a zároveň zkoumat možnosti. Mezitím se zcela přetvoříte. Od způsobu oblékání až po způsob mluvy přemýšlíte o tom, jak udělat nový dojem na lidi, na kterých vám záleží nejvíce.

Zdraví

Když se cítíte pyšní, je těžké vás získat, a když se cítíte potřební, je těžké vás ignorovat. Ostatní ve vašem okolí se od vás mohou distancovat, když se cítí zahlceni emocionálními vzestupy a pády, které si jen mírně uvědomujete. Abyste se nenechali zaskočit těmito nevyslovenými zprávami, udržujte si naladění na své emoce pomocí fyzického cvičení jako opatření. Když dokážete soustředit své srdce a mysl kolem cvičení, jednáte nezávisle a můžete získat jasno.

Přečtěte si také