Denní horoskop ŠTÍRA na 7. 11. 2022

Štír 7. 11. 2022

V milostných a romantických záležitostech by se dnes mohlo něco zadrhnout. Možná se budete chtít pustit do realizace nějakého plánu, zatímco váš blízký partner si bude chtít sednout, diskutovat a řešit věci společně. Mohlo by dojít k vzplanutí emocí. Uděláte dobře, když budete připraveni na kompromis. Horkokrevný přístup nadělá víc škody než užitku.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den s sebou přináší nutkání stáhnout se od svého cukrového miláčka a udělat si trochu času a prostoru pro sebe. Nebojte se, že to vztahu uškodí, protože mu to může dokonce velmi prospět. Potřebujete si promyslet několik věcí a ujasnit si, co cítíte. Nezanedbávejte sami sebe, vaše potřeby jsou také důležité.

Práce

Jste schopni prohlédnout povrchní aspekty jakékoli situace, abyste se dostali k jádru věci. Tato schopnost bude nesmírně silná - a v době, jako je tato, nesmírně cenná. Nebojte se proniknout hlouběji než obvykle.

Peníze

Možná jste na pokraji, ale ještě nejste tam, kde byste chtěli být. Důvodem jsou aspekty ovlivňující váš dům minulých životů, karmy a institucí. Aktivita zde může někdy způsobit, že budete v touze dostat se dopředu náchylní k nehodám. Právě teď je to o plánování a o tom, abyste na své místo dostali poslední kousky skládačky. Brzy se budete moci posunout blíže ke svým cílům.

Zdraví

Komunikace je jedním z hlavních principů dobrého zdraví - jsme zodpovědní za zpracování fyzické a emocionální energie, se kterou přicházíme do styku. Často můžeme řešit obojí najednou. Dlouhé běhy nám dávají čas zaměřit se na konkrétní problémy a najít jejich řešení. Lekce jógy nám pomáhají soustředit se a nahlédnout do svého nitra, abychom našli trpělivost, když jsme si mysleli, že nám dojde. Snažte se cvičit s vědomím, že vaše srdce musí být zdravé, aby mohlo mluvit svou pravdu.

Přečtěte si také