Denní horoskop ŠTÍRA na 8. 8. 2022

Štír 8. 8. 2022

Otázky týkající se lásky a romantiky se v příštích týdnech pravděpodobně docela zlepší, Štíři. Největší obavy byste však dnes měli mít z toho, že byste k současným vztahům mohli zaujmout nerealistický přístup. Možná se ocitnete ve vysněném světě, ve kterém vnímáte situaci zcela jinak, než jaká ve skutečnosti je. Dávejte si na tuto tendenci pozor.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Popíjení exotických koktejlů na měsíční pláži za zvuku španělské kytarové hudby v pozadí může znít ideálně, ale nemůže to trvat věčně. Život zasahuje a je třeba se věnovat obchodním záležitostem. Správné kouzlo však můžete vytvořit kdekoli. Stačí jen vytvořit tu správnou atmosféru. Vaše drahá polovička nebude mít jinou možnost než omdlít u vašich nohou.

Práce

Důležitý rozhovor s někým dnes pravděpodobně nebude příliš jasný. Vše, co řeknete, bude zřejmě špatně interpretováno. Neuzavírejte žádné formální dohody, aniž byste si něco nechali napsat. Jinak se později dostanete do problémů.

Peníze

Máte před sebou rušný týden s planetami, které ovlivňují vaši kariéru a autoritu. V práci nyní zaujímáte silnější pozici a můžete získat nový titul. Oslavte svůj úspěch místo toho, abyste usilovali o ještě vyšší funkci (jako že budete). Aspekty naznačují, že nastává období, kdy se začnete vážněji zabývat rozvojem profesních sítí, které vám mohou být oporou v těžkých chvílích.

Zdraví

Někdy je těžké věnovat pozornost hlavnímu poselství, a právě teď by to mohlo být jedno z takových období! V těchto dnech je na planetě mnoho vzrušení – mnoho lidí chce konat dobro, aby vyvážili velkou bolest, kterou jsme všichni pocítili v uplynulém roce. Vaším úkolem je udělat něco dobrého pro sebe  pro své tělo, svou mysl, svůj domov. Soustřeďte se na sebe a budete mít lepší pozici k tomu, abyste se připojili ke svým vrstevníkům na planetě a pracovali pro větší dobro naší společnosti.

Přečtěte si také