Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 10. 2022

Štír 9. 10. 2022

Pravděpodobně se vám finančně daří tak dobře, že jste možná trochu spokojení. Vzhledem k tomu, jak tvrdě jste pracovali, můžete mít pocit, že si zasloužíte nějakou odměnu, a rozhodnete se jít nakupovat. Neházejte však flintu do žita. Daří se vám dobře, ale nechcete mít dům přeplněný věcmi, které nechcete nebo nepotřebujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může vám trvat nějakou dobu, než se s nějakou osobou sblížíte, než se přiznáte k tomu, že máte fantazie. Takové myšlenky se dnes večer dostanou do popředí vaší pozornosti. Pokud hledáte lásku, existuje šance, že potkáte někoho, kdo se bude vašemu vysněnému milenci alespoň podobat. Nic si však nepřipouštějte, dokud ho neuvidíte v chladném světle.

Práce

Jste s někým v přímém konfliktu a není možné se mu vyhnout. Tato osoba na vás mluví dokola ve snaze vás nějakým způsobem zmást. Nenechte se zmást a nenechte se vyvést z míry. Držte se věci, o kterou jde.

Peníze

Nyní máte aktivitu, která ovlivňuje skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost. Je to skvělá doba na to, abyste si prošli své kontakty a zjistili, jak by vám někdo mohl pomoci rozvinout nový nápad do podoby produktu nebo služby, která by vám vydělávala peníze. Vy máte know-how, ale tento druhý člověk má peníze nebo konexe, aby to posunul na další úroveň.

Zdraví

Když se cítíte zraněni, máte tendenci obrátit svou tvrdou stránku směrem k okolnímu světu, abyste se ochránili, a myslíte na myšlenky jako „už nikdy“ a „navždy sbohem“. Ale nezůstanete takoví navždy. Abyste se z této zaseknuté pozice jemně uvolnili, pokračujte ve svém obvyklém zdravotním režimu. Udržujte v těle vodu, udržujte krevní oběh běháním, chůzí nebo jiným aerobním cvičením a především udržujte své emoce na uzdě, aby nenarušovaly váš spánkový režim.

Přečtěte si také