Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 12. 2022

Štír 9. 12. 2022

Přátelé, kteří se zabývají uměním a vědou, se dnes možná budou chtít sejít, aby společně probrali několik nápadů. Měli byste se cítit inovativně. Možná máte čím přispět. Skupinové aktivity by měly přinést uspokojení, zejména ty, které se týkají humanitárních činností. Dnešní den slibuje rušný a podnětný život. Nesnažte se toho dělat příliš mnoho, abyste nevyhořeli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ty zvláštní vlastnosti, které rádi zkoumáte a rozvíjíte v oblasti svých blízkých osobních vztahů, jsou nyní obzvláště patrné. Jste pro druhé nesmírně přitažliví a nejednou se můžete ocitnout ve středu pozornosti. Pokud máte někoho, na koho toužíte udělat dojem, pak nasaďte svůj nejkrásnější úsměv a sledujte, jak se rozplývá.

Práce

Zapojte do své práce více nejnovějších technologií a špičkových nápadů ještě dnes. Nezůstávejte pozadu, zatímco ostatní se posouvají vpřed. Buďte ochotni tyto nápady začleňovat za pochodu. Dnešní tempo vás bude držet ve střehu od východu do západu slunce.

Peníze

Můžete neuvěřitelně dobře vydělávat i spořit peníze a v průběhu času pečlivě budovat investiční portfolio. Nyní se však můžete setkat s nepříjemnou zprávou týkající se vašeho peněžního života. Tento týden se hlavní energie vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené se zaměstnáním a/nebo zdravím, což znamená, že možná budete nuceni přehodnotit možnost zaměstnání, o kterém jste si mysleli, že jste ho už opustili, nebo vám vzniknou neplánované výdaje, které nechcete platit. Udělejte krok zpět a přeskupte síly.

Zdraví

Když jde o disciplínu, reagujete někdy, jako by byla vytažena gilotina. Odpor vůči disciplíně může být poměrně silný. Když například začnete přemýšlet o tom, co všechno byste mohli dělat, abyste žili zdravěji, můžete se snadno vyděsit. Zkuste si všimnout, co už děláte a co vám vyhovuje, a pak se pokuste zjistit, co vás opravdu baví a co vám připadá jako povinnost. Možná se vám podaří to upravit a přidat více toho prvního a omezit to druhé. Uvidíte, jak to půjde.

Přečtěte si také