Denní horoskop STŘELCE na 16. 11. 2022

Střelec 16. 11. 2022

Dnes byste se měli cítit obzvlášť romanticky a sexy. Dnešní večer by měl být nádherný, pokud ho můžete strávit ve společnosti své drahé polovičky. Dnes v noci by vás mohly ve spánku pronásledovat živé sny, a to téměř do té míry, že se nebudete chtít probudit. Zapište si je a zkuste později přijít na to, co znamenají.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy se dnes zdají být smíšeným požehnáním. Na jedné straně jste oba ochotni udělat cokoli, abyste dosáhli správných změn a vyřešili určitý problém. Na druhou stranu si ani jeden z vás nepřeje vyvolávat rozruch a v některých ohledech byste raději nechali spící psy ležet.

Práce

Sundej si brnění. Odložte svou ostražitost. Dejte najevo svůj strach. Přílišná sebejistota vás může dostat do problémů. Je v pořádku dát ostatním najevo, že se bojíte. Tímto způsobem budou schopni lépe zmírnit vaše skutečné a upřímné obavy.

Peníze

Podpůrný aspekt ovlivňuje váš dům karmy, minulé životy a současné instituce. To znamená, že vaše snaha vydělat více peněz se nejlépe uplatní na respektovaných místech a v respektovaných podnicích. Pokud se rozhodujete mezi jednotlivými zaměstnáními, vyberte si to ve firmě, které bude ve vašem životopise vypadat nejlépe. Pokud hledáte novou příležitost, zaměřte se na obory, ke kterým máte přirozený vztah, téměř jako byste měli zkušenosti z minulého života.

Zdraví

Dnešní tranzit vám dodává energii k efektivní komunikaci s těmi, které máte rádi. Někdy můžete být příliš měkcí nebo se obávat toho, jak se bude druhá osoba cítit po kritice. Dnešní planety vám mohou poskytnout slova, která můžete říci, aniž byste byli příliš tvrdí. Stejně tak je čas kriticky prozkoumat své vlastní chování - pokud jde o zdraví a pohodu - a nešetřit své city! Za disciplínu, kterou dnes uplatníte, budete později vděční.

Přečtěte si také