Denní horoskop STŘELCE na 23. 12. 2022

Střelec 23. 12. 2022

Nyní jste v cílové rovince. Rozlučte se s obavami. Vaše úsilí se vyplatí, protože lidé poslouchají vaše rady a snaží se vám vyhovět. Ačkoli některé detaily ve vašem milostném životě je ještě třeba doladit, můžete se na chvíli bezpečně vydat na cestu. Procesem sebetransformace jste strávili několik měsíců a zasloužíte si trochu odpočinku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeský vliv dělá zázraky pro váš milostný život. Nejenže zjistíte, že oba sdílíte stejný druh fantazie, ale také oba zjistíte, že se těšíte jedinečnému porozumění, pocitu jednoty, který vám oběma umožňuje vědět, co si ten druhý myslí, aniž byste se museli ptát. Využijte této příležitosti k oslavě vašeho vztahu a vaší vzájemné vděčnosti.

Práce

Pokud hledáte novou práci, je dnešní den vhodný k tomu, abyste se do ní vydali. Obvolejte někoho na studené telefonáty. Pošlete e-mailem svůj životopis zaměstnavatelům, pro které chcete pracovat. Pokud je to možné, sejděte se s přítelem na oběd. Celkově je třeba jít ven a navázat kontakty. Komunikace s ostatními lidmi vám přinese nové příležitosti.

Peníze

Tento týden se týká vašeho domova, což může znamenat, že budete muset utratit více peněz, abyste si pořídili kvalitní zboží, nebo pohotovostního instalatéra, který opraví rozbité umyvadlo. Ať už je to jakkoli, vězte, že se to brzy zlepší. Podpůrný aspekt mezitím promění vaše sny. Ještě se nevzdávejte svého divokého plánu. Možná brzy přinese výsledky.

Zdraví

Je to skvělá příležitost, jak si zorganizovat čas a zařadit do něj všechny věci, na které se běžně nedostane. Udělejte si z tohoto týdne týden hýčkání sebe sama. Udělejte cokoli, co obvykle odkládáte, protože je to požitkářské nebo časově náročné. Udělejte si čas na to, abyste se mohli rozmazlovat. Vlasy, pleť, nohy, ruce, tělo, čím více hýčkání, tím lépe! Jste rození pracanti a trocha péče vaši pracovní morálku neohrozí. Jde o to, abyste vypadali a cítili se co nejlépe. Jděte do toho!

Přečtěte si také