Denní horoskop STŘELCE na 28. 10. 2022

Střelec 28. 10. 2022

Gadgety a nová zařízení, která mají usnadnit provádění určitých úkolů, mohou ve skutečnosti způsobit větší zmatek. Často jste velkým příznivcem toho, aby se věci dělaly postaru. I když se vám lidé mohou smát, máte tendenci trvat na tom, že starý způsob je ten nejlepší. Věnujte dnes čas dokončení domácích prací a úkolů.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete zkusit nahlas předčítat moderní poezii, abyste získali lásku svého života. Nebo ještě lépe, zkuste nějakou napsat. Zjistíte, že k celému tématu romantiky přistupujete nově a netradičně. Oblékněte se jinak, vyzkoušejte novou vůni, udělejte si nový účes nebo si oblečte nový lichotivý doplněk. V podstatě se vymaňte ze své obvyklé rutiny a uvidíte, co se z toho vyklube.

Práce

Doufejme, že se dnes nemusíte hlásit v práci, protože upřímně řečeno, je lepší, když jste v odpočinkovém režimu než v pracovním. Určitě si dopřejte duševní odpočinek od pracovních záležitostí. To se možná snáze řekne, než udělá.

Peníze

Díky aktivitě v nejspolečenskější oblasti vašeho horoskopu jste připraveni na navazování kontaktů. Jste přátelský typ a sbíráte známosti jako nikdo jiný. Přemýšlejte, jak spojit svou upovídanou povahu s novými obchodními příležitostmi. Spojení s přáteli v zahraničí může vytvořit nové příležitosti k vydělávání peněz. Jak se ukazuje, to, co děláte, můžete dělat i na jiných místech.

Zdraví

Chvíli se s něčím smiřujete a pak se sami sebe zeptáte  kde je v té rutině to kouzlo? Udržujte se pod kontrolou tím, že budete ve svém jídelníčku dbát na pestrost. V sezóně je mnoho báječné zeleniny plné výživných látek, ze které lze připravit polévky, nákypy nebo ji přidat do dušených pokrmů. Existují také zdravotní rituály, jako je sauna nebo horké koupele, které vám mohou dodat pocit výjimečnosti. Zůstaňte aktivní při hledání nových zdravých odbytišť, která si můžete vychutnat.

Přečtěte si také