Denní horoskop STŘELCE na 9. 11. 2022

Střelec 9. 11. 2022

Toužili jste se někdy stát filmovou hvězdou nebo se nějakým způsobem podílet na filmovém průmyslu? Dnes možná dostanete příležitost nebo se alespoň naučíte některé potřebné technické dovednosti. Možná si najdete čas na to, abyste se naučili něco o počítačové grafice nebo o zákoutích kameramanské práce. Mohli byste se také seznámit s některými lidmi, kteří se v tomto odvětví pohybují.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek vám přináší příležitost, jak se domluvit na zvláštním vztahu. Rozhodně to umíte se slovy a měli byste toho naplno využít. Jen to nepřehánějte. Možná zjistíte, že budete muset odvolat něco z toho, co jste již řekli, když zjistíte, že objekt vaší přitažlivosti má přece jenom pár chyb a slabostí.

Práce

Právě jste dokončili důležitý úkol. Oslavte svůj úspěch! Vytrvali jste a vyplatilo se to. Máte velkou sílu. Pokud se cítíte připraveni udělat další velký krok, jděte do toho. Není třeba váhat. Jste na správné cestě.

Peníze

Tento týden jste součástí úžasného aspektu. I když vám vesmír může ztěžovat vnímání vlastní hodnoty, všichni ostatní ji rozhodně vidí. I když si někteří mohou promítat to, co chtějí vidět, dostává se vám velké pozornosti. Aspekty přinášejí do vašeho domu učení rovnováhu a ukazují, že je možné mít svůj koláč a zároveň ho sníst, pokud jste ochotni rozšířit své obzory.

Zdraví

Aspekt dne vám poskytne potřebnou pomoc s břemenem, které nesete v souvislosti s tím, "jak to všechno dopadne". Planety vás zbaví tlaku a řeknou: "jen se dívejte". O to se tento měsíc musíte pokusit. Jen se dívejte, jak se život odvíjí bez námahy jako vždycky - tedy když se mu nebudete plést do cesty! Přispějte svým dílem tím, že se budete správně stravovat a alespoň třikrát týdně cvičit. Pak nechte nebeskou atmosféru působit.

Přečtěte si také