Denní horoskop VAH na 22. 8. 2022

Váhy 22. 8. 2022

Váhy, poslouchejte dnes ptáky. Mají pro vás píseň, která vám říká, abyste byli šťastní. Udělejte si čas na věci, které vám dělají dobře. Spojte se s kreativními lidmi a projekty, které ve vás rozproudí uměleckou šťávu. Dbejte na to, aby vše bylo lehké a povznášející. Může být těžké se nyní o něčem rozhodnout, ale nenechte se tím odradit od produktivity.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedělejte velký problém z něčeho, co ve skutečnosti není tak velký problém. Můžete se pokusit přijít problému na kloub pomocí trochy odhodlání a dobré nálady. Dnešní planetární konfigurace naznačuje, že je možné, že vám při jednání s partnery bude utíkat fantazie, a tak si jen dávejte pozor na to, co skutečně říkáte nebo děláte.

Práce

Staré třenice mezi vámi a spolupracovníkem se dnes zmírní, protože najednou budete mít jeden s druhým více soucitu. Událost související s prací vás sblíží a vy si uvědomíte, že jste oba jen lidé, kteří jsou schopni chybovat.

Peníze

Možná nejste obvykle známí pro svůj peněžní důvtip, protože je to často jen prostředek, který vám pomáhá cítit se bez omezení. Nyní se však silným způsobem propojujete se svými sociálními sítěmi a nutíte je pracovat pro vás. Pokud hledáte novou pozici nebo lepší práci s výhodami, budete schopni navázat spojení s novými zaměstnavateli. Partner může potřebovat další pomoc s malým podnikáním. Odtud už se budete muset jen osvědčit.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dodává nový příliv ohnivé energie, která doplňuje vaši již tak ohnivou povahu. Podívejte se na sebe do zrcadla a všimněte si, jaký máte zářivý úsměv, jakou společenskou osobností dokážete okouzlit lidi. To všechno jsou požehnání, za která můžete být vděční. Vaším největším požehnáním je však dobré zdraví. Jíte každý den spoustu zdravých věcí? Nic vám nepomůže cítit se lépe než vyvážená strava.

Přečtěte si také