Denní horoskop VODNÁŘE na 12. 12. 2022

Vodnář 12. 12. 2022

Je možné, že jste v uplynulém měsíci váhali se svými závazky, jako byste byli v pozastavené animaci. Možná jste si uvědomili chyby, kterých jste se dopustili v minulosti, a báli jste se, že je zopakujete. Nyní, když jste si uvědomili minulost, můžete a budete čelit budoucnosti s větší důvěrou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pouto mezi vámi a blízkým přítelem by se dnes mohlo rozpadnout. Nemusí se to stát, ale zdá se, že mezi vámi již nějakou dobu narůstá napětí. Kdybyste teď upustili páru, mohli byste vše zničit, takže by vám mohlo pomoci, kdybyste si promysleli, co potřebujete říct, a alespoň se pokusili vžít do situace svého přítele.

Práce

Nenechte se tlačit do něčeho, k čemu nejste připraveni se v souvislosti s vaší kariérou zavázat. Někdo, s kým spolupracujete, může použít zastrašovací taktiku, aby vás přesvědčil o něčem, o čem si myslí, že je pro vás vhodné. Důvěřujte pouze sami sobě.

Peníze

V tomto týdnu se vám dostává astrálního daru, který se odehrává v oblasti vašeho horoskopu spojené s psaním, komunikací a zrozenci. Dostáváte pokyn, abyste se nyní blíže zaměřili na tyto oblasti a vydělali další peníze, ať už jde o nové podnikání se sestrou či bratrem, nebo o přidání nové formy komunikace do vašeho arzenálu dovedností. Jděte do toho! S malou pomocí druhých můžete dokázat velké věci.

Zdraví

Citlivá stránka vaší povahy touží po tom nejlepším pro ty, které milujete - ve vztahu k vašim blízkým a dětem ve vás převládá hluboký pocit "zemřel bych pro vás". Tuto intenzivní emoci můžete nasměrovat do produktivnějšího ducha: pečovat o své tělo, jako by to byla milovaná osoba. Péče o všechny jeho potřeby může být docela uspokojující. To je v konečném důsledku pečující pro VŠECHNY! Váš život na vašem těle rozhodně závisí.

Přečtěte si také