Denní horoskop KOZOROHA na 15. 7. 2024

Kozoroh 15. 7. 2024

Snaha udělat během dne příliš mnoho práce by se mohla ukázat jako sebezničující, Kozorozi. Vaše energie není taková, jaká obvykle bývá, a pravděpodobně fungujete na adrenalin. Pečlivě zvažte situaci a seřaďte své úkoly podle naléhavosti. Svět se nezboří, pokud je všechny nestihnete do konce dne. Večer se podívejte na film a objednejte si pizzu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše mysl je díky dnešní astrální energii nejbystřejší a nejvtipnější. Pokud jste schopni vyrazit na výjimečné rande nebo třeba na malý večírek, stačí, když svou nadřazenou moudrost vykompenzujete správným oblečením, které odráží váš jedinečný přístup k životu, bydlení a lásce. Nesnažte se být jako všichni ostatní, protože jste nádherní právě takoví, jací jste.

Práce

Nedovolte, aby vám někdo stál v cestě. Váš čas je příliš drahý na to, abyste jím plýtvali na nepodstatné věci. Dnes máte možnost udělat ve své práci velký pokrok. Většinu těchto velkých pokroků uděláte, když budete pracovat nezávisle na ostatních.

Peníze

V oblasti peněz a hodnot se projevuje aktivita. Může to znamenat extrémní štěstí, které je nestabilní nebo krátkodobé. Jste-li hazardní typ, není špatný týden na to, abyste si zahráli kolo štěstí, ale alespoň polovinu každé výhry si nechte v kapse a nedotýkejte se jí. Protože jsou ovlivněny vaše vztahy, můžete někoho podráždit, pokud si nedáte pozor.

Zdraví

Během několika následujících týdnů bude důležité udržet si strukturu svých zdravotních návyků. Dodržujte základní program, který musí zahrnovat velmi dobrý noční odpočinek, minimálně osm velkých sklenic vody každý den a velké množství čerstvých produktů ve vaší stravě. To není pro vaše tělo mnoho, uvážíme-li, kolik toho pro vás bez reptání dělá. Pokud si však vaše tělo stěžuje, berte to vážně.

Přečtěte si také