Denní horoskop LVA na 1. 7. 2022

Lev 1. 7. 2022

Máš tendenci všechno plánovat, Lve. Potřebujete mít pocit, že máte věci pod kontrolou. Dnes byste se měli snažit naslouchat druhým kolem sebe. Nechte se na chvíli unést, i když na to nejste zvyklí. Kromě toho potřebujete rozvíjet svou osobnost. Můžete toho dosáhnout tím, že se otevřete druhým.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt ve hře může znamenat, že určitý rozhovor začne na vážnou notu, ale nenechte se tím odradit od zbytku rozhovoru. Může se stát, že si oba potřebujete vyříkat určité záležitosti, které nemusí nutně souviset s vaším vztahem, ale se životem obecně. Jakmile si uvědomíte, že si oba můžete navzájem důvěřovat, bude vám spolu dobře.

Práce

S lidmi ve vaší kanceláři se dnes budete cítit nevyrovnaní. Zdá se, že každý pracuje na jiné vlnové délce, což vám ztěžuje navázání kontaktu s lidmi tak, jak potřebujete. Tento den není vhodný k tomu, abyste si vynucovali týmové úsilí.

Peníze

Tento týden pro vás sektor vztahů znamená neuvěřitelně společenské období. Vašim snahám o vydělávání peněz nejlépe poslouží, když budete chodit na akce a představíte se co největšímu počtu lidí. Hledejte vodítka, jak reagovat. Vaše kariéra si říká o novou energii, a právě zde se objeví vaši noví přátelé.

Zdraví

Utrpení vám obecně není cizí. Váš klidný vnitřní svět je neustále přerušován a narušován děním v lidském světě. Abyste si udrželi rovnováhu, musíte mít jednoho nebo dva koníčky, které váš vnitřní svět posilují. Napadá mě malování nebo hraní nějaké hudby. Znalost toho, v jaké atmosféře se vám daří, je prvořadá. Dopřejte si to, co potřebujete, abyste se ve svém prostředí cítili bezpečně.

Přečtěte si také