Denní horoskop LVA na 3. 9. 2024

Lev 3. 9. 2024

Vycházet s ostatními může být dnes náročné, Lve. Planetární aspekty vás mohou přimět k izolaci. Můžete se cítit netrpěliví a snadno se rozčilovat. V takovém případě zůstaňte sami, pokud můžete. Pokud nemůžete, budete muset omezit sklony k hádavosti nebo konfrontaci. Buďte trpěliví a kousněte se do jazyka, pokud je to nutné. Vyhýbejte se konfliktům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mohla by to být dovolená na celý život? Planetární konstelace dne naznačuje, že by tomu tak mohlo být. Přinejmenším máte příležitost zažít pocit vášně a skutečného kamarádství, což je velmi příjemné, protože ne vždy se to sejde. Nenechte si tuto šanci ujít – je příliš dobrá na to, abyste ji propásli.

Práce

Neztrácejte příliš mnoho času posloucháním „správných nápadů“ jiných lidí. Znáte svůj plán, tak se ho držte, místo abyste se nechali svést z cesty lidmi, kteří tvrdí, že znají vaši práci lépe než vy. Naslouchejte svým vnitřním hlasům.

Peníze

Toto období je pro vás ve znamení nabídek a využívání nových příležitostí, jak si vydělat více peněz. Aspekty ovlivňují peníze a hodnoty, což naznačuje období růstu v tomto sektoru. Jste nyní studnicí nápadů, a tak si je nezapomeňte zapsat, abyste neztratili přehled o budoucím zdroji příjmů. Pokud jste jimi zahlceni, uvádějte je do praxe postupně.

Zdraví

Zbavte se dnes stresu nějakou formou cvičení, která vás povzbudí. Co děláte pro své tělo, musíte dělat i pro svého ducha. Běh s kamarádkou nebo tanec na oblíbené disco písničky, něco, co rozpumpuje váš tep i smysl pro humor. To, jakou máme energii, pochází z velké části z aktivit, které si vybíráme – vyberte si něco, co vás rozesměje.

Přečtěte si také