Denní horoskop ŠTÍRA na 7. 9. 2024

Štír 7. 9. 2024

Nečekané setkání s přítelem ve vás může vyvolat silné emoce, které váš přítel prožívá. Ty by mohly být znepokojivé, Štíři, takže buďte připraveni. Zvýšené psychické vědomí by mohlo způsobit, že budete vnímat myšlenky a pocity druhých silněji než obvykle. To by mělo zvýšit vaše porozumění dané osobě, ale buďte opatrní a neprozrazujte toto porozumění, pokud o to nebudete požádáni. Mohlo by se ukázat, že je to pro vašeho přítele nyní příliš.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná je dnes jednodušší mlčet, než ze sebe dělat hlupáka a říkat něco, co zní příliš dobře, než aby to byla pravda. Váš milenec, který se celé záležitosti poněkud obává, však potřebuje slyšet, jak mluvíte o tématu, které vám leží na srdci. Možná se dokážete dohodnout a rozhovor prostě začnete. Tím dojde k pokroku.

Práce

Pomáhejte druhým povýšit na vyšší úroveň, místo abyste se na ně dívali svrchu. Neodsuzujte. Pokud si někdo není jistý, jak má postupovat, věnujte mu čas a poskytněte mu rozumnou radu. Tyto dobré skutky se vám později výrazně vrátí.

Peníze

Toto období se týká všech způsobů, jakými oslovujete ostatní, ať už pracovně, nebo pro potěšení. Vzhledem k tomu, že harmonická aktivita ovlivňuje vaše skupiny, společenské aktivity a samostatné podnikání, můžete přemýšlet o tom, jak využít své sociální sítě k zahájení nějakého nového podnikatelského záměru. I kdyby to mělo být na nějakou dobu jen na vedlejší koleji, možná zjistíte, že spojení s ostatními může mít velký význam.

Zdraví

Už nějakou dobu cítíte v sobě i ve zbytku světa základní nerozhodnost. Astrální energie dává citlivým lidem pocit, že se věci mohou kdykoli změnit. Aspekt tohoto dne lechtá vaši touhu dát věci do pořádku pro všechny, na kterých vám záleží. Lekce, kterou byste si z toho měli odnést, je starat se nejprve o své vlastní potřeby. Určitě pijte hodně vody, užívejte vitamíny a denně cvičte.

Přečtěte si také