Denní horoskop RAKA na 20. 10. 2022

Rak 20. 10. 2022

Dnes se budete cítit inspirováni k tomu, abyste se vyjádřili zábavnými a kreativními způsoby. Nebojte se popustit uzdu svému divokému smyslu pro humor. Můžete si z přítele vystřelit, což ho rozesměje a vyvolá dobré pocity. Nebo se můžete s ostatními podělit o vtipy, které jim vykouzlí úsměv na tváři a zlepší náladu. Rádi si hrajete na klauny a jde vám to dobře!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes někam chystáte, budete středem pozornosti, a to s malou pomocí krásné energie nebeské konfigurace. Skutečně záříte a lidi přitahuje váš úžasný smích. Máte štěstí!

Práce

Trefili jste míč a je to homerun! Vyběhněte na metu a přijďte to oslavit se svými spoluhráči. Užívejte si poplácávání po zádech, ale nezapomeňte na oplátku poplácat ostatní. Je důležité, abyste pochopili, že úspěch je týmová práce.

Peníze

Nyní jste ve fázi budování. To přináší další strukturu způsobu, jakým vyděláváte peníze, a také celkově větší bezpečnost. Vše vzniká jako výsledek tvrdé práce a úspor. Aspekty ovlivňují váš domov a vnitřní emoce. To, co dnes vyděláte, byste měli vynaložit buď na nákup nemovitosti, nebo na modernizaci toho, co již máte.

Zdraví

Jedním z nejlepších způsobů, jak se zbavit negativní energie, je dohodnout se se sebou, že si dáte pauzu od čtení nebo poslouchání zpráv, i kdyby to mělo být jen na jeden den. Pamatujte: mezi „zůstat bdělý“ a „už nikdy nespat“ je tenká hranice. Aby se váš imunitní systém mohl bránit nemocem, potřebuje v průměru osm hodin spánku za noc. Abyste mohli spát, musí vaše tělo vědět, že nemusí být v nejvyšší pohotovosti. Ti z nás, kteří jsou obzvláště empatičtí, musí být obzvláště opatrní, pokud jde o média, která konzumují: ať už jde o srdceryvné úseky ve večerních zprávách, nebo ultrabrutální filmy před spaním, neprospíváte svému endokrinnímu, nervovému a imunitnímu systému tím, že ho vystavujete příliš stimulujícímu a děsivému obsahu.

Přečtěte si také