Denní horoskop ŠTÍRA na 23. 3. 2023

Štír 23. 3. 2023

Štíři, můžete být trochu nervózní i bez kofeinu. Náhlé akce mohou lidi vyděsit, protože dnes budou lidé obecně na pokraji nervozity. Překvapení si nechte na jindy. Pokud potřebujete svému šéfovi sdělit, že na nějakou dobu odjíždíte na dovolenou, teď na to není vhodná doba. Astrální energie je drsná. Uvolněte se, abyste uklidnili svou duši.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete věnovat svému oblíbenému koníčku, kterým je hluboká a smysluplná konverzace. Máte příležitost promluvit si o svých citech k milostnému zájmu, ale možná si budete muset promluvit také konkrétně o problému z minulosti, který vás oba pronásleduje. Najděte v tom hlubší smysl a den bude velmi užitečný.

Práce

Tajemstvím, jak se vypořádat s tvrdohlavým a panovačným přístupem, je komunikace. Čím více budete tajnůstkářští ohledně svých záměrů a plánů, tím rigidnější budou ostatní lidé, což vám ztíží vymanit se ze sevření, do kterého jste se dostali.

Peníze

Tento týden se týká vašeho sektoru snů a minulých životů, které mohou náhle odhalit talent, o němž jste nevěděli. Vložte nějakou akci a záměr tam, kam nyní směřuje vaše pozornost, a možná zjistíte, že peníze vás okamžitě následují. Pokud budete naslouchat svému vnitřnímu vědění, těžko si představit šťastnější období.

Zdraví

Dnes můžete pocítit touhu uspokojit své nejhlubší touhy. Snažte se plánovat dopředu: nakupujte večeři včas a vězte, co chcete připravit. Udělejte si zdravé úpravy svých oblíbených útěšných jídel, která jste milovali v dětství. Poddejte se touze odpočívat a pečovat o sebe, ale zdravě a vědomě. Pokud je možné, aby s vámi večeřeli i ostatní, požádejte je, aby se s vámi poté prošli. Užívejte si a nechte si chutnat.

Přečtěte si také