Štír – Měsíční horoskop (květen 2024)

Štír květen

Začátkem května budete překonávat překážky a někdo vás bude odrazovat od určitých věcí. Vám se nebude chtít vůbec nic řešit, budete totiž hodně unavení. Nakonec nic řešit nebudete a vše prostě necháte plynout. Zrušíte i setkání, na které jste měli jít. V půlce měsíce zažijete ztráty a taky se kvůli tomu pohádáte. Koncem měsíce se budete cítit osamoceně a pak přijde láska.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Prožívám sílu vděčnosti.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Beran

Vztahy

Začátkem května se dozvíte, že vás někdo miluje. Bude to muž, který bude po rozchodu a přišel o větší sumu peněz. Bude se však snažit k vám dostat a bude překonávat překážky, které mu nastavíte, a to velkou láskou. Osud vám však přivede do života dalšího muže, který do vás bude zamilovaný, a budete s ním flirtovat. Na konci měsíce se objeví třetí muž, který vám přináší finanční zabezpečení a jistotu.

Práce

V prvních dnech nového měsíce můžete cestovat, podnikat pracovní cesty, uzavřete minulost a bude vás to bavit. Pozor si dejte na manipulaci v oblasti práce týkající se peněz. Koncem měsíce se můžete pohádat s mužem, se kterým začnete dělat novou práci. Na konci měsíce možná odjedete s nějakou ženou na dovolenou.

Peníze

Peněz budete mít v květnu dostatek, čeká vás pohoda, nové peníze a další možnost získání peněz.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Krevní obraz. Bílá.

Podívejte se, co přinese květen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také