Denní horoskop VAH na 2. 11. 2024

Váhy 2. 11. 2024

Návštěva blízkého přítele, milostného partnera nebo kolegy se může opozdit, možná kvůli něčemu, co se týká peněz nebo umění. Kvůli tomu zůstanete uvězněni v pasti čekání a nebudete moci nikam odejít. V takových chvílích je nejlepší se rozptýlit. Najděte si něco, co vás pohltí, a čas vám bude rychleji utíkat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je cítit změna, protože vás přitahuje někdo výjimečný, koho jste poznali teprve nedávno. Na povrch by mohly vyplout velmi intenzivní pocity, které vás mohou překvapit. Možná bude lepší zpomalit, než zrychlovat, protože se nechcete do ničeho vrhnout příliš rychle a pak zjistit, že jste udělali chybu.

Práce

Zdá se, že každý na vás svaluje svou práci. Dostáváte všechny zakázky, které nikdo jiný nechce dělat. Hlavu vzhůru. Dělejte svou práci s úsměvem a nedělejte si starosti. Vaše současná práce povede k větším a lepším věcem v budoucnu.

Peníze

Nyní získáte další dávku energie. Budete hodně komunikovat, protože aspekty ovlivňují váš stylový dům a vystupování ve světě. Pokud jste si přáli nějakou proměnu, tento týden s ní můžete začít. Lidé vás budou vnímat jako někoho, koho je třeba brát vážně. Seberte odvahu a oblečte si oblek. Je čas požádat o zvýšení platu.

Zdraví

Dobrá věc na dnešním planetárním uspořádání je, že vás přiměje zaměřit se na své fyzické potřeby. Vzhledem k tomu, jaká je vaše pozornost, vám pravidelné cvičení velmi prospěje. Aspekt vám také pomůže zaměřit se na to, co denně potřebujete, takže toho využijte k tomu, abyste měli přehled o tom, jaký druh cvičení děláte. Nezapomeňte zhluboka dýchat, kdykoli se ocitnete na cestě z jednoho místa na druhé, to se hodně počítá.

Přečtěte si také