Denní horoskop VODNÁŘE na 23. 2. 2023

Vodnář 23. 2. 2023

Vodnáři, dnes byste mohli být z nějakého důvodu nuceni zůstat doma. Možná očekáváte návštěvu, která se opozdí, nebo nějakou zásilku. Proto byste se mohli cítit poněkud nervózní. Rádi zůstáváte doma, ale jen pokud se tak rozhodnete. Najděte si něco kreativního, čím byste vyplnili čas, který musíte strávit čekáním. Díky tomu byste mohli mít pocit, že si vybíráte, i když tomu tak není.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet dnes může ztěžovat rozlišení toho, co cítíte. Na jedné straně byste mohli být náchylní zajít příliš daleko, interpretovat si náladu jako příliš slibnou nebo se prostě nechat příliš unést. Na druhou stranu byste mohli signály zcela špatně číst. Pokud je některá z těchto možností problémem, raději počkejte, dokud nebudete vědět, co cítíte.

Práce

Dnešním dnem začíná tříapůltýdenní období, kdy bude komunikace v souvislosti s vaší prací přerušena. Budete lidem nechávat vzkazy, které nikdy nedostanou, a telefonní čísla se budou plést. Dokumenty si dvakrát zkontrolujte.

Peníze

Tento týden je ve znamení kreativity, protože se zabýváte otázkami týkajícími se vztahů a komunikace. Velmi dobrý nápad je využít svou kreativitu k vydělávání peněz, například psaním, uměním, hudbou nebo jinou formou umění. Pokud se vám dosud nedařilo vydělávat peníze tím, co vás baví, najdete nyní jinou situaci. Jen se ujistěte, že vaše snaha hledat práci v těchto oblastech je cílená a záměrná, nikoliv rozptýlená.

Zdraví

Váš šestý smysl může mít dnes pocit, že stávkuje. Možná si budete muset vzít den na dobití baterek, což neděláte ani zdaleka dostatečně. Navrhujeme, abyste se vrátili na zem. Potřebujete jistotu dobré pevné půdy pod nohama, která vás podrží a pojme celou vaši váhu. Cvičení jógy nebo jen několik pěkných dlouhých protahovacích cvičení u vás doma uleví vašemu tělu a dodá vám oporu, kterou tak často postrádáte. Doporučuje se dnes sníst něco vydatného.

Přečtěte si také