Celebrity

4. května 2024 07:25

Josef Šťastna

Jiřina Bohdalová slavila 93. narozeniny. Na večírek dorazila i její sestra Jaruška

Populární herečka Jiřina Bohdalová v kruhu přátel a rodiny oslavila 93. narozeniny. Ze Švédska za ní přijela také její sestra Jaroslava. Gratulaci herečce poslal také bývalý prezident Miloš Zeman.

Národem milovaná herečka Jiřina Bohdalová nejbližší kamarády a spolupracovníky pozvala do restaurace Zelená zahrada v centru Prahy. Mezi pozvanými byl také bývalý prezident Miloš Zeman, ten ale nakonec na večírek nedorazil.

„Jsme domluveni, že za mnou přijede brzy domů. Neuvěřitelně mě inspiruje, hlavně tím, jak skvěle ve 93 letech vypadá a jak jí to myslí,“ řekl pro Blesk Miloš Zeman, který roky patří k přátelům populární herečky. S Bohdalovou se naposledy setkal, když spolu křtili v Arcibiskupském paláci kontroverzní knihu Spiknutí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečka Jiřina Bohdalová má chalupu jako z pohádky. Roubenka stojí v Českém ráji

Mezi nejvzácnější hosty velkolepé akce byla paní Jaroslava. Jaruška, jak se sestře české herečky říká, dorazila až ze Švédska, kde dlouhodobě žije.

Mezi dalšími hosty nechyběli režiséři Jiří Strach a Zdeněk Zelenka. Herečce pogratulovali také moderátor Libor Bouček, producent František Janeček, novinář Luboš Procházka, hudebník Michael Kocáb a samozřejmě dcera Simona Stašová. Velkou radost Bohdalové udělal její vnuk Vojtěch, který na večírek přišel s manželkou Helenkou.

Podívejte se, jak Jiřina Bohdalová zářila v show Inkognito:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.