Celebrity

20. března 2024 08:45

David Laštovka

Simona Stašová zažila tři rozvody. Partnery jí dohazovala i matka Jiřina Bohdalová

Stašová promluvil, jak celá rodina prožívala onemocnění Bohdalové

Herečka Simona Stašová, která 19. března oslavila 69. narozeniny, měla na lásku v životě smůlu. Vdávala se třikrát, ale všechna manželství skončila rozvodem. Jak se svými bývalými láskami vychází a jak vzpomíná na otčíma, herce Radka Brzobohatého, který ji vychovával od jejích devíti let?

Prvním manželem Simony Stašové byl herec Pavel Trávníček. Po pěti letech však přišel rozvod. Podruhé se herečka provdala za profesora italštiny a dějin umění Eusebia Ciccottiho. V manželství, které vydrželo osm let, se jim narodil syn Marek. Ani do třetice Simoně láska nevyšla. S o rok mladším hercem Pavlem Skřípalem, s nímž má syna Vojtěcha, se rozešla po několika letech. O všech exmanželích Stašová mluví s úctou a se všemi dodnes udržuje velmi hezké vztahy.

Mohlo vám uniknout: Trávníček v mládí randil s Marthou Elefteriadu. Tajemství zpěvačka prozradila až teď

Jakého muže si pro ni představovala matka Bohdalová?

Maminka, slavná herečka Jiřina Bohdalová, měla občas tendenci jí do výběru partnerů mluvit a některé nápadníky jí dokonce sama vybírat. Představovala si pro ni spíše staršího, zkušenějšího a především hodného muže pro život.

Přečtěte si také: Nečekaná zpráva o úmrtí. Herečce Simoně Stašové zemřel milovaný tatínek

Se Simonou ji pojí krásný a pevný vztah. Když například Bohdalová kvůli plicní embolii na začátku loňského roku skončila ve vážném stavu v nemocnici, rodina ukázala svoji sílu. „Strašně děkuju mým synům, a především staršímu Markovi, protože máma je tady hlavně díky němu. Marek s ní spal na jednotce intenzivní péče a dával jí na pusu kyslík, který si ona nechtěně strhávala. Takže díky Markovi je máma tady,“ prozradila tehdy Simona Stašová pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS.

Jak ji vychovával Radek Brzobohatý?

Simona Stašová velmi ráda vzpomíná i na životní lásku své matky, herce Radoslava Brzobohatého, který byl jeden čas jejím otčímem. Když se Bohdalová s Brzobohatým do sebe během natáčení historického filmu Hvězda zvaná Pelyněk zamilovali, bylo Simoně devět let. Do rodiny prý herec zapadl okamžitě.

„Byl to čestný chlap. Vychovával mě velmi dobře, naučil mě číst dobré knížky a skvěle si rozuměl i s mým tátou. Padli si do noty. Jednou, když táta letěl do Austrálie a odlet byl brzy ráno, přespal u nás. Máma nebyla doma, tak spolu s Radkem seděli, popíjeli vínečko a povídali si až do rána. Málem pak prošvihl letadlo. Takhle spolu můžou vycházet dva rivalové, kteří nemají mindrák,“ zavzpomínala Stašová v rozhovoru pro Magazín MF DNES.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.