Celebrity

17. ledna 2024 18:25

David Laštovka

Trávníček v mládí randil s Marthou Elefteriadu. Tajemství zpěvačka prozradila až teď

Pavel Trávníček zavzpomínal na natáčení Popelky

Herec Pavel Trávníček v mládí patřil k idolům dívek a žen. Díky pohádkám Tři oříšky pro Popelku nebo Třetí princ se pro mnohé dámy stal symbolem toho pravého prince, muže, kterého by si každá přála. Nyní se provalilo, že měl románek s krásnou zpěvačkou.

V době, kdy Pavel Trávníček natáčel pohádku Tři oříšky pro Popelku, která z něj udělala hvězdu nejen v tehdejším Československu, ale i v zahraničí, měl vážnou známost. Jeho láskou byla o čtyři roky starší zpěvačka řeckého původu Martha Elefteriadu. Ta se svojí sestrou Tenou tvořila pěvecké duo, které je proslavilo.

Největší slávu zažily sestry v sedmdesátých a osmdesátých letech, kdy je znal snad úplně každý. O vztahu Pavla a Marthy ale nikdo neměl ponětí. Elefteriadu jejich dávný románek odtajnila až nyní na svém účtu na sociální síti. Zveřejnila společnou fotografii, na níž se zamilovaně objímají.

„No tak jo, když už jsem to prozradila, ať je veselo. Tohle bylo v době, kdy se právě natáčela Popelka,“ napsala k archivní fotce. Na natáčení pohádky Tři oříšky pro Popelku zavzpomínal Trávníček i v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS (video si můžete pustit v úvodu článku).

Zatímco ona zůstala bezdětná a manželství se švédským hudebníkem se jí rozpadlo už dvanáct měsíců po svatbě, Pavel Trávníček se stačil oženit čtyřikrát a stal se otcem tří synů.

Se Simonou Stašovou mu manželství nevyšlo

Jeho první ženou byla dcera Jiřiny Bohdalové, herečka Simona Stašová. Po pěti letech však přišel rozvod. Druhou manželkou Pavla Trávníčka byla baletka Eva Štefková, s níž má syna Adama. Potřetí se oženil s provozní divadla Skelet Lucií Vrbovou. Toto manželství zůstalo bezdětné. Naopak z partnerského vztahu s režisérkou Helenou Dytrtovou se mu narodil syn Pavel.

Životní štěstí našel až po boku o pětatřicet let mladší Moniky, kterou si před devíti lety vzal za manželku a má s ní dnes už osmiletého syna Maxmiliána. „On je to nejlepší na světě, co mě potkalo. Všechno mu dovolím. Chceme, aby prožil krásné dětství, které ho zformuje a jednou z něj udělá dobrého člověka,“ prozradil Pavel Trávníček redaktorovi webu Prima Ženy.

Na svou rodinu je patřičně pyšný a dává jí přednost před herectvím. „Nejsem ten typ herce, který bez toho nemůže být a nejkrásnější smrt by pro něj byla na prknech, která znamenají svět... Mám skvělou rodinu, té se chci věnovat,“ přiblížil Pavel Trávníček.

Pavel Trávníček prozradil, jak s rodinou tráví Vánoce:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.