Celebrity

27. října 2023 10:26

David Laštovka

Pavel Trávníček se Simonou Stašovou měli bouřlivé manželství. Všechno si už vyříkali

TOP STAR magazín 2018 (44): Pavel Trávníček

Herec Pavel Trávníček, který slaví 73. narozeniny, v mládí patřil k idolům dívek a žen. Díky pohádkám Tři oříšky pro Popelku nebo Třetí princ se pro mnohé dámy stal symbolem toho pravého prince. Bývaly doby, kdy si jejich přízeň dokázal náležitě užívat. Během života se ženil čtyřikrát.

První manželkou Pavla Trávníčka byla dcera Jiřiny Bohdalové, herečka Simona Stašová. Po pěti letech však přišel rozvod. Zatímco Stašová se o jejich vztahu bavit příliš nechce a jen naznačuje, že to mezi nimi byla tak trochu „Itálie“, Trávníček byl ohledně důvodu jejich rozchodu konkrétnější. Jak zmínil, v té době byl už na vrcholu slávy a Simona se v herecké branži snažila teprve prosadit.

„Vždycky se jeden z té dvojice stane takovým malinko dominantním a začne tomu druhému řídit život, co by měl hrát, co by neměl brát a tak. To je velká chyba. Bylo to takové herecké manželství a je pravda, že cesta Simony byla jiná než ta moje. Dlouho ji znalo jen málo lidí a své období zažívá až dnes,“ prozradil herec v rozhovoru pro časopis Sedmička.

Pět let v jejich manželství považují za slušný výkon

Nutno dodat, že se nerozešli ve zlém, a když se spolu potkají, rozhodně se jeden druhému nevyhýbá. „Všechno jsme si vyříkali. Zpětně si říkáme, že těch pět let, co jsme spolu prožili, byl docela slušný výkon,“ poznamenal s úsměvem.

Druhou manželkou Pavla Trávníčka byla baletka Eva Štefková, s níž má syna Adama. Potřetí se vydal k oltáři s provozní divadla Skelet Lucií Vrbovou. Toto manželství zůstalo bezdětné. Naopak z partnerského vztahu s režisérkou Helenou Dytrtovou se mu narodil syn Pavel.

S o pětatřicet let mladší ženou má malého syna

Životní štěstí našel až po boku o pětatřicet let mladší Moniky, kterou si před osmi lety vzal za manželku a má s ní dnes už sedmiletého syna Maxmiliána. „On je to nejlepší na světě, co mě potkalo. Všechno mu dovolím. Chceme, aby prožil krásné dětství, které ho zformuje a jednou z něj udělá dobrého člověka,“ prozradil Pavel Trávníček webu Prima Ženy.

Na svou rodinu je patřičně pyšný a dává jí přednost před herectvím. „Nejsem ten typ herce, který bez toho nemůže být a nejkrásnější smrt by pro něj byla na prknech, která znamenají svět... Mám skvělou rodinu, té se chci věnovat,“ přiblížil Pavel Trávníček.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.