Celebrity

14. srpna 2023 16:40

Tomáš Durčák

Nejen o Popelce. Pavel Trávníček chce v pamětech popsat vztah se Šafránkovou

Na place ani ve společnosti na něj už prakticky nenarazíte, i když dodnes platí za jednoho z nejlepších herců a moderátorů posledních dekád. Pavel Trávníček (72) si dnes nadevše váží svého soukromí. Zároveň se však doma s podporou manželky pustil do sepisování pamětí, které pravděpodobně budou obsahovat i dosud neznámé informace o svém vztahu s Libuší Šafránkovou (†68).

Pavel Trávníček se nikdy netajil tím, že Libuše Šafránková patřila k jeho nejmilovanějším kolegyním. A to nejen proto, že spolu natočili legendární vánoční pohádku Tři oříšky pro Popelku. Vůbec největší dojem na něj udělala svou povahou. „Byla takový utajený komik. Měla kolem sebe auru. Když se zrovna netočilo, měla svůj humor. Ale při natáčení byla velký profesionál,“ svěřil se herec televizi CNN Prima NEWS.

Vůbec nejvíce si však na „Líbě“ vážil její nikdy nehynoucí čestnosti. „Vždy jsem říkal jednu věc: Líba nelhala. Byla naprosto pravdivá nejen v životě, ale i když hrála. Stačí se člověku podívat do očí, protože na divadle se nelže,“ zavzpomínal Popelčin pohádkový princ na svou úžasnou kolegyni po jejím pohřbu v roce 2021.

Trávníček na Šafránkovou naposledy zavzpomínal po jejím pohřbu v roce 2021:

Nyní se chce Pavel Trávníček k Libuši Šafránkové ještě jednou, zřejmě naposledy vrátit. Se svou manželkou Monikou Fialkovou (37) totiž sepisuje paměti. „Nechal jsem se přemluvit k vlastní autobiografii. Stále do ní vybírám fotky, ale všechny nemají šanci se tam vejít,“ citoval herce deník Aha! s tím, že ho milovaná žena nakonec přemluvila. A podle všeho chce v publikaci zmínit celou pravdu o svém vztahu s představitelkou Popelky, která jeho život rozhodně ovlivnila.

Čtěte také:

Mimo jiné tím, že se od určité doby začala od kultovní pohádky distancovat a nechtěla o Popelce s nikým mluvit. „Libuška se ničeho, co je spojeno s pohádkou, nezúčastňuje. Ani když jsme s různými televizemi a novinami dělali o ní reportáže, nikdy u toho nebyla,“ posteskl si Trávníček, který měl potíže změnu jejího postoje pochopit. Jedno je ale jisté, můžeme se těšit na bezpochyby výjimečnou knihu, na níž s hercem spolupracuje i bývalý manažer Karla Gotta a talentovaný textař Filip Albrecht.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.